Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović pre 20 godina verio se s ovom konobaricom, saznao je jednu stvar i ostavio ju je u suzama

Autor:

31.08.2024 21:15

Foto: Photo by Jim McIsaac/Getty Images

Foto: Photo by Jim McIsaac/Getty Images

Verenica Zlatana Ibrahimovića bila je konobarica, o njoj izbegava da govori



Čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović godinama je u srećnom braku sa Helenom Seger sa kojom ima dva sina, Maksimilijana i Vinsenta

Međutim, malo je poznat fudbalerov ljubavni život od pre, te tako mnogi ne znaju ko je bivša verenica Zlatana Ibrahimovića.

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Naime, on je dve godine bio u vezi sa Miom Olhage, konobaricom koju je upoznao tokom priprema na Kipru dok je bio igrač Malmea.

Nekadašnja verenica Zlatana Ibrahimović nije pomenuta u njegovoj biografiji.

- Rekao mi je i stvari koje ne mogu da citiram iz poštovanja prema njoj - rekao je Magnus Gerten, jedan od autora filma.

Magnus je istakao da je njihova priča pokazala koliko ljubav može da boli kad propadne.

Pročitajte Gazi petu deceniju, a i dalje se okrećemo za njim - Tajna apolonskog izgleda Zlatana Ibrahimovića krije se u ovoj namirnici

- Sve je to gledala iz blizine. I nije tako zabavno, a takođe mislim da nijedna devojka fudbalera u Švedskoj nije doživela tako nešto - dodao je Gerten.

Pre više od 20 godina Mia je govorila o Ibrahimoviću i o tome kako su se upoznali.

- Bio je vrlo stidljiv i ceo dan je sedeo u kafiću kako bi mi pravio društvu. Nisam ni znala ko je on, nego mi se svideo kao osoba - otkrila je bivša verenica Zlatana Ibrahimovića svojevremeno.

Mia i Zlatan verili su se 2001. godine u Geteborgu, a zatim su živeli zajedno nakon njegovog transfera u Ajaks. Međutim, uskoro su se rastali.

Jacopo M. Raule/Getty Images

 

Zlatan je samo jednom govorio o Miji, a rekao je da je bila plavuša koja je studirala veb-dizajn, kao i da je plakala kad je otišao.

- Zaprosio sam je i rekla je da. Bilo mi je super, adrenalinski osećaj, ali nisam shvatio šta to znači, odnosno da se u roku od godinu dana treba venčati. Onda sam rekao da ne želim da se oženim, ali svidelo mi se da zaprosim nekoga - otkrio je Zlatan Pirsu, ali i dodao:

- Kad mi je rečeno da treba da se oženim kroz godinu dana, sutradan smo raskinuli.

Mia danas živi daleko od očiju javnosti s partnerom i dvoje dece u gradu Onsala u Švedskoj.

Komentari. (0)

Loading