Veljko i Bogdana

Njima more ne treba: Evo kako i gde Veljko i Bogdana provode leto (foto)

Autor:

30.08.2024 15:55

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Odmor Veljka i Bogdane Ražnatović nije mogao biti lepši, najnovije fotografije



Veljko i Bogdana Ražnatović roditelji su tri sina: Željka, Krstana i Isaije, a porodičnu oazu imaju u Titelu. Cecin naslednik u više navrata govorio je koliko mu znači život u manjoj sredini, kao i da neizmerno uživa u miru i tišini.

Vrele avgustovske dane njih dvoje su iskoristili da otputuju van Bogdaninog rodnog mesta, a izbor za odmor ove godine nije pao na more.

Instagram

 

Ovog puta odlučili su da odu na planinu odakle dele fotografije prelepe prirode. U božanstvenim krajolicima Ražnatovići uživaju sa decom i prijateljima, a da odmor Veljku i Bogdani i te kako prija, vidi se po njihovim nasmejanim licima. 

Oboje u ležernim izdanjima, sa kačketima i sunčanim naočarima, mladi bokser i njegova izabranica prepustili su se čarima prirode i pokazali da im ne treba more da bi imali savršeno letovanje.

Pročitajte Evo šta doručkuju deca Veljka Ražnatovića, nekim roditeljima se ovo neće svideti (foto)

Veljko je svojevremeno objasnio zašto je napustio Beograd.

- Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno, sve što može da te sačeka, ako pobediš, to će doći na naplatu na jedan ili drugi način. Mala bara puna krokodila, što bi se reklo - rekao je on.

 

 

- Imam celu listu pesama za naručivanje. Ne znam ni sam koliko sam para potrošio na muziku, ali mogu da kažem da sam kao klinac bio degenerik.

Tada sam se i kockao i igrao rulet. Dobijao sam, ali sam i gubio. Na vreme sam video sve što Beograd pruža - govorio je Ražnatović i dodao:
- Mislim da bih bio priznatiji kao bokser da nisam sin poznatih roditelja.

Komentari. (0)

Loading