Bora Đorđević

Nikada se nisu pojavili u javnosti: Evo ko su deca Bore Čorbe, Tamara i Boris vode drugačije živote

Autor:

31.08.2024 16:58

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Deca Bore Čorbe ne eksponiraju se javno, evo ko su oni



Bora Čorba već nekoliko dana je u bolnici, u Ljubljani, gradu u kom živi sa suprugom Dubravkom koja se od njega ne odvaja. Zdravstveno stanje legendarnog rokera nikako se ne popravlja i zabrinulo je čitavu njegovu porodicu, posebno decu Bore Čorbe.

Bora je sa bivšom suprugom Draganom dobio sina Borisa, a sa njima je živela i njena ćerka Tamara, a decu Bore Čorbe nikada nismo imali prilike da vidimo u javnosti. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, poznato je da Tamara radi u školi i da mu je pre nekoliko godina podarila prvo unuče, dok Boris živi daleko na Rudniku.

- Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa "ćale", "brate".

Pročitajte Šta je opstruktivna bolest pluća od koje pati Bora Đorđević?

Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski - rekao je Bora jednom prilikom za HELLO!, a svojevremeno je izjavio da mu je žao što nema više dece.

Inače, frontmen rok grupe „Riblja čorba” priključen je na kiseonik zbog komplikacija izazvanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Bora je trenutno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. Nadamo se boljim vestima u narednom periodu - rekao je menadžer rok grupe, Bane Obradović, a stanje frontmena „Riblje čorbe” i dalje se nije popravilo.

 

Komentari. (0)

Loading