Kraljevska porodica

Neprijatna situacija na sahrani: Vilijam i Hari oči u oči, netrpeljivost se više ne može sakriti

Autor:

30.08.2024 19:45

Foto: Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images

Vilijam i Hari posle skoro dve godine na istom mestu, najnovije informacije



Prinčevi Vilijam i Hari nekada su bili izuzetno bliski. Međutim, kako je vreme prolazilo, njihov odnos se bespovratno menjao. 

Photo by Chris Jackson WPA Pool Getty Images Via Gulive

 

Duge dve godine braća nemaju nikakav kontakt, a nade da će se Vilijam i Hari pomiriti juče su pale u vodu.

Pročitajte Princ Hari želi da poseti Kejt Midlton, susret će se desiti samo pod ovim uslovom

Kako bi odao počast rođacima Spenserima i prisustvovao sahrani, „odbegli princ” je tajno doleteo iz Sjedinjenih Država i pridružio se bratu na službi u Crkvi Svete Marije u Snetišamu.

Vilijam i Hari poslednji put sreli su se na ceremoniji povodom krunisanja kralja Čarlsa prošlog maja. Tog dana nisu sedeli zajedno i nije primećeno da razgovaraju. 

Prethodni izveštaji kažu da su braća jedva progovorila koju reč od sahrane pokojne kraljice Elizabete pre skoro dve godine, kao i to da su njihovi međusobni odnosi veoma loši. 

Iako su juče pokušali da sve izgleda normalno, Vilijam i Hari nisu mogli da sakriju da među njima postoji nepremostiva distanca.

Prema The Sunu, oba brata su „diskretno” prisustvovala službi, tiho su ulazili i izlazili. I tokom službe su sedeli razdvojeni u zadnjem delu crkve.

- Vilijam i Hari su bili tamo, ali nismo ih videli da razgovaraju jedan s drugim i držali su se na distanci - tvrdi izvor za pomenuti medij.

Profimedia

 

Poslednji put kada su Vilijam i Hari viđeni jedan pored drugog bilo je tokom šetnje u Vindzoru sa svojim suprugama u danima nakon smrti njihove pokojne bake u septembru 2022.

Od tada, Hari je kritikovao kraljevsku porodicu, posebno Vilijama, u svom Netfliks serijalu i u memoarima koji su podigli veliku prašinu u javnosti, piše Mirror.

Komentari. (0)

Loading