Tara Manić

Imala je šest godina kada je dobila ulogu u filmu „Mrtav ladan“: Ovako danas izgleda mala Ana (foto)

Autor:

30.08.2024 21:03

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Tare Manić drastično se promenio, ovo je ona danas



U popularnom domaćem filmu „Mrtav ladan” našla su se slavna imena našeg glumišta, a neke manje poznate glumce je upravo ovo ostvarenje vinulo u zvezde.

youtube printscreen

 

Kao deo ekipe pojavila se i jedna šestogodišnja devojčica koja je svojom ulogom osvojila srca publike. U pitanju je Tara Manić koja je tumačila lik male Ane čija se rečenica: „Neću da ti kažem, ćelavi” i danas citira.

Pročitajte Zaljubila se u 23 godine starijeg reditelja i rodila mu sina - Pogledajte kako danas izgleda mala Zona Zamfirova (foto)

- Ova replika nije bila planirana. Nije bila u tekstu. Kolega iz scene mi je rekao da to kažem. Niko na snimanju nije imao ideju da će to biti ključna replika - otkrila je glumica u jednoj emisiji. 

Iako je film snimljen 2002. godine, interesovanje za glumačku postavu ne jenjava, a izgled Tare Manić, kojoj je ovo bila prva i jedina uloga, našao se na meti komentara. 

Atraktivna brineta rođena je 1994. godine u Beogradu. Diplomirala je 2017. godine na Katedri za pozorišnu i radio režiju, kao student generacije, u klasi profesora Alise Stojanović i Igora Vuka Torbice, predstavom „Fotografija 51” En Zigler.

Godine 2017. počinje sa radom na Fakultetu dramskih umetnosti kao demonstrator, a 2018. godine postaje stručni saradnik na predmetu Pozorišna režija, u klasi profesorke Alise Stojanović.

Iako je izuzetno nadarena, gluma, kako kaže, nije bila posao kojim je želela da se bavi. Zato je na svom fakultetu ostala s druge strane katedre. 

- Nisam se premišljala između glume i režije. Još u gimnaziji sam presekla da će to biti režija. Položila sam prijemni iz prve.

Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom

Nedavno sam završila još jednu školsku godinu sa studentima na Fakultetu dramskih umetnosti, početkom jula sam odbranila svoj doktorski umetnički projekat i zatim vodila međunarodnu dramsku radionicu na Letnjoj umetničkoj školi Univerziteta umetnosti u Kikindi.

Pripremam nove predstave u sledećoj sezoni, ali se trenutno najviše radujem mogućnosti da se tome posvetim postepeno i u miru, tokom leta - otkrila je jednom prilikom za Magazin Princip. 

Danas ima 30 godina, a izgled Tare Manić poprilično se promenio. Sudeći po fotografijama koje rado deli na društvenim mrežama, ona mala devojčica izrasla je u pravu lepoticu. 

youtube printscreen

 

Na besprekoran izgled Tare Manić mogu se čuti samo pohvalni komentari.

„Prelepa si”, „Prirodna lepotica” samo su neki od komplimenata koji se mogu pročitati ispod njenih fotografija. 

Komentari. (0)

Loading