Brus Vilis

Porodica i prijatelji se ne odvajaju od njega: Najnovije informacije o zdravlju Brusa Vilisa

Autor:

01.09.2024 17:15

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Zdravlje Brusa Vilisa i dalje je loše, ćerka iznela najnovije informacije



Zdravlje Brusa Vilisa poslednje dve godine značajno je narušeno. Glumcu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija, neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, ličnosti i govora, a od tada porodica i prijatelji neprestano su uz njega i pružaju mu veliku podršku.

Ćerka Brusa Vilisa koju je dobio u braku sa Demi Mur, Talula, sada je za „E news“ otkrila kako se porodica bori sa očevom bolešću, kao i to kakvo je njegovo stanje trenutno.

Stuart C. WilsonGetty Images

 

- Naše posete su pune ljubavi i ja to osećam. To je ono što je iznad svega. To što smo u mogućnosti da imamo tu konekciju – rekla je ćerka Brusa Vilisa za pomenut medij, pa dodala:

Znam da on zna koliko ga volim. Znam koliko on voli mene. Znam koliko voli sve nas.

Pročitajte Zlo nikada ne ide samo, bolest nije zaobišla ni ćerku Brusa Vilisa

Iako je zdravlje Brusa Vilisa koje je jako narušeno pravi izazov sa kojim se svi suočavaju, Talula smatra da je upravo to stvorilo atmosferu za više ljubavi u porodici.

Ona je takođe istakla da je ostvarila blizak odnos sa sestrom i da se čuju svakog dana, što je jako značajno u teškim trenucima kroz koje porodica prolazi, kao i da su jedna drugoj najveća podrška.

Frazer Harrison/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading