Ima samo dve godine i već sjajno peva: Ćerka Petra Graše osvojila društvene mreže

Autor:

01.09.2024 18:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Petra Graše ima samo dve godine i sjajno peva



Ako te pitaju, moja ljubavi... Jedna od najlepših i najpopularnijih balada na ovim prostorima, koju izvodi markantni Splićanin, već godinama je nezaobilazna na venčanjima i ostalim „ljubavnim“ dešavanjima.

Srca se tope već na prve taktove, a upravo smo čuli i verziju koja nas je još više raznežila. Peva je malena Alba, ćerka Petra Graše i Hane Huljić.

Antonio Ahel/ATA images

Neodoljiva devojčica ima samo dve godine i već se sjajno snalazi u svetu muzike. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak koji otkriva da je od roditelja nasledila i talenat za muziku.

Video, koji je podeljen na TikToku, začas je osvojio internet.

Pročitajte Hana Huljić presrećna mama, sin stiže na jesen, ime izabrano

Dok Alba peva tatin veliki hit, on je prati na klavijaturama. Nije potrebno naglašavati da je snimak izazvao mnoštvo reakcija oduševljenih pratilaca.

TikTok screenshot

 

„Ovo je čisto blaženstvo”, glasi jedan od komentara, koji je možda i najbolje opisao ono što smo čuli i videli.

Da je izuzetno talentovana, ćerka Petra Graše pokazala je i na nedavnoj priredbi gde je zajedno sa mamom izvela dečju pesmu simpatičnog naziva „Palačinka”, navodi "Zagreb Info".

Pročitajte To mi je teška tema - Hana Huljić otvoreno o majčinstvu, ovo joj slama srce

Vesela muzička porodica uskoro će dobiti pojačanje, budući da Petar i Hana čekaju drugo dete. Posle devojčice, popularni par dobiće dečaka.

Komentari. (0)

Loading