Bora Đorđević

Nije u stanju da prima posete: Bora Đorđević kritično, doktori dozvolili pristup samo njegovoj ženi

Autor:

02.09.2024 11:07

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Bora Đorđević u kritičnom stanju, ne može da prima posete



Zdravlje Bore Đorđevića već danima je ozbiljno narušeno usled komplikcija nastalih zbog opstruktivne bolesti pluća. Legendarni roker leži u bolnici u Lljubljani, gde se lekari bore za njegov život.

Poslednje informacije otkrivaju da je Bora Đorđević u kritičnom stanju. Intubiran je i nalazi se na posebnom odeljenju klinike, gde su posete strogo zabranjene.

Boško Karanović

 

No, kako prenose mediji, supruzi Dubravki dozvoljeno je da bude pored njega. Dnevno ima pravo da ga poseti još samo jedna osoba, najviše na sat vremena.

Zdravstveno stanje čuvenog muzičara zabrinulo je javnost, a kolege ne prestaju da mu pružaju podršku. Pre nekoliko večeri Bajaga je tokom velikog koncerta na Ušću doveo publiku na ivicu suza.

Pročitajte Nikada se nisu pojavili u javnosti - Evo ko su deca Bore Čorbe, Tamara i Boris vode drugačije živote

Mnogi su i zaplakali kada je rekao: „Sada jednu pesmu sviramo za našeg dragog Boru, da pobedi“. Onda su se začuli taktovi velikog hita koji je „Riblja čorba“ snimila pre tačno 40 godina, „Kad hodaš“.

Antonio Ahel/ATAImages

 

I Đorđe David se oglasio nakon što je čuo da je Bora Đorđević u kritičnom stanju.

- Bora je večan sa svim onim što je uradio u životu. On će uvek biti prisutan i među novim i među starim generacijama. On je meni osoba za radovanje, ali ljudski vek ima trajanje. Žao mi je što je to muka, jer mislim da on, kao osoba koja je vaspitavala generacije, nije zaslužio da se muči.

Pročitajte Raskid veridbe je Bori Đorđeviću slomio srce, ovako izgleda žena kojoj je posvetio pesmu „Dva dinara, druže”

- On je među pet mojih mentora, on je bio najhrabriji, davao mi je najviše i podrške i kritika – istakao je Đorđe David.

Komentari. (0)

Loading