Katja i Noa

Katja Lazukić ispratila brata u prvi razred, njena čestitka nasmejala celu porodicu

Autor:

02.09.2024 21:00

Foto: Ana Bogdanov

Foto: Ana Bogdanov

Ćerka Nataše Bekvalac bratu napisala prelepu čestitku, zaista su neodoljivi



Mlađa ćerka Nataše Bekvalac, Katja Lazukić, danas je oduševila celu familiju. Kada je njen brat od tetke, tačnije sin Kristine Bekvalac, Noa krenuo u prvi razred, svi su se okupili da ga isprate.

Ispred škole je stajalo društvo, među kojim je glavna bila mala Katja, koja je bratu za polazak u školu napisala simpatičnu poruku koja je nasmejala i raznežila sve članove porodice.

Instagram

 

„Noa, volim te najviše na svetu. Voli te majmun. Prelep si. Duhovit, smešan, zabavan i ljubavan“, napisala je ćerka Nataše Bekvalac starijem bratu koji se ovom porukom oduševio.

Kao i za svakog đaka prvaka, za Nou je ovo veliki dan, pa su došli da ga isprate mama, tata, sestra i tetke.

Pročitajte Nema štikli, izazovnih haljina i jake šminke - Ovako izgleda Nataša Bekvalac kada ne zna da je snimaju, kao svaka druga žena (foto)

Brat i sestra izgledali su neodoljivo, Katja u beloj haljinici sa mašnom u kosi, dok je Noa nosio sivu majicu i crne pantalone.

Inače, Kristina Bekvalac i Noin tata Ivo razveli su se, ali su nakon završetka braka ostali u prijateljskim odnosima. Oni se okupljaju za sve važne datume, a ponekad zajedno otputuju i na odmor zbog dece.

Instagram

 

Tako su se i za Noin polazak u prvi razred Kristina i Ivo ujedinili i sina ispratili nasmejani, dok su susret ovekovečili zajedničkom fotografijom.

Budući da je Kristina istom čoveku dva puta rekla „da“, ali se i dva puta rastala sa njim, nije isključeno da će do pomirenja možda nekada ponovo doći.

Dotle im i ovako savršeno ide.

Komentari. (0)

Loading