Angelina Topić

Angelina Topić postala je prvakinja sveta, a dečko joj je na dočeku priredio takvo iznenađenje da se našla na ivici suza (foto)

Autor:

03.09.2024 12:41

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Dečko Angeline Topić priredio joj iznenađenje na dočeku



Posle povrede na Olimpijskim igrama zbog koje je ostala bez šanse da se bori za medalju, naša atletska zvezda ponovo je zablistala u punom sjaju – postala je juniorska prvakinja sveta na prvenstvu u Limi.

Po povratku iz Perua, na aerodromu su je dočekali porodica i brojni fanovi, ali dečko Angeline Topić napravio je gest koji je mladu sportistkinju doveo na ivicu suza.

Joosep Martinson / Getty images

 

Nije izdržala, pa je iznenađenje koje joj je priredio podelila i sa pratiocima na Instagramu.

Dečko Angeline Topić, Aleksa Tomić, koji se takođe bavi atletikom, odštampao je fotografiju svetskog prvaka na 100 metara Noe Lajlsa, nastalu kada je američki sportista na konferenciji za štampu isprozivao NBA zvezde.

Pročitajte Ko bi rekao... Da li znate koliko je visoka Angelina Topić?

Trenutno najbrži čovek na planeti tada se zapitao zbog čega se košarkaši smatraju svetskim šampionima, smatrajući da to nije logično.

Instagram

 

Lepa ćerka Dragutina Topića je uz Aleksinu objavu stavila smajlija koji plače. Da li od smeha ili tuge, nije definisano.

Njih dvoje u vezi su već nekoliko godina, a na društvenim mrežama vole da dele zajedničke slike, često uz šaljive natpise.

Komentari. (0)

Loading