Ana Ivanović

Posle španskih ostrva, vreme je za modne revije na grčkim obalama: Zanosnoj Ani Ivanović pozavidela bi i antička božanstva

Autor:

03.09.2024 14:10

Foto: SVEN HOPPE/AFP/Profimedia

Foto: SVEN HOPPE/AFP/Profimedia

Stil Ane Ivanović ne prestaje da nas oduševljava



Ana Ivanović nema problem da Internet dovede do ivice rušenja. Nekadašnja teniska princeza ne prestaje da obasipa Instagram razglednicama sa letovanja, a svakom novom fotografijom podiže temperaturu bar za stepen više.

Najtoplije godišnje doba polako se bliži kraju, pa maksimalno koristi svaki sunčani trenutak za poziranje. Stil Ane Ivanović je besprekoran, što je opšte poznato, a posle španskih ostrva sada održava mini modne revije na grčkim plažama.

Instagram

 

Bastijan Švajnštajger je najsrećniji čovek na svetu, glasi jedan od brojnih komentara koji lepoj Beograđanki ostavljaju fanovi.

„Uživanje u Grčkoj”, napisala je ispod slike na kojoj je još jednom demonstrirala svoju raskošnu lepotu, ali i dobar ukus.

Pročitajte Neuobičajen izbor za dejt, zar ne? Pogledajte gde je Bastijan izveo Anu i s kim su proveli to posebno veče

Pozirala je pored bazena u ležernoj letnjoj haljini i ostavila u senci božanstvene morske prizore u pozadini. Uostalom, i sama izgleda božanstveno. Bila bi idealan model za antičke vajare, zar ne?

Instagram

 

- Otkrivam gradove, države i kontinente. Volim da upoznajem nove ljude, kulture i tradicije u svakom kutku sveta, da naučim nešto novo svaki put kad negde odem. To čini život mnogo interesantnijim – objasnila je.

Zanosna Ana blista pod grčkim suncem, čine nestvarne scene još čudesnijim, a osim autentičnih autfita, sa pratiocima je podelila i nekoliko romantičnih momenata.

Instagram

 

„Zalasci sunca s tobom su najbolji”, poručila je suprugu pored zajedničkog portreta, nastalog pred suton.

Pročitajte Ovakvu je još niste videli - Ana Ivanović kao sirena na steni, mini bikini ostavio bez daha celu Ibicu

Ovog leta Ana je briljirala i u izdanjima u kakvima je ne viđamo često, mora se priznati.

Tako je nedavno zapalila Ibicu fotografijom u dvodelnom kupaćem kostimu, koji je istakao njenu besprekornu siluetu. Kao sirena na steni.

Komentari. (0)

Loading