Jelisaveta Karađorđević

Divne vesti iz Amerike: Katarina Oksenberg postala baka, princeza Jelisaveta Karađorđević dobila praunuče

Autor:

05.09.2024 10:39

Foto: Photo by Kevin Winter/Getty Images

Foto: Photo by Kevin Winter/Getty Images

Princeza Jelisaveta Karađorđević postala prabaka



Zvezda „Dinastije”, najpopularnije sapunice svih vremena, godinama je vodila mučnu borbu da najstariju ćerku otrgne iz kandži opasnog kulta. Katarina Oksenberg pokazala je da ljubav majke prema detetu nema granica i uspela u svojoj misiji.

Indija Oskenberg nedavno je proslavila 33. rođendan i vodi sasvim novi, srećniji život, a od ovog leta je još srećnija. Na svet je donela devojčicu, što znači da je princeza Jelisaveta Karađorđević postala prabaka.

Borisalv Zdrinja/ATAImages

 

Lepa vest koja je stigla iz doma nekad velike holivudske zvezde nadovezala se na onu iz oktobra - da je Katarina u 62. godini ponovo stala na ludi kamen, potvrđujući da za ljubav nikad nije kasno.

Po izlasku iz sekte, njena ćerka postala je druga žena.

Pročitajte Kraljevska svadba - Udala se Katarina Oksenberg

Indija je krenula Katarininim stopama i već sa devet godina prvi put se pojavila na filmskom platnu, međutim, više joj se dopalo da bude iza kamere, pa se posvetila produkciji.

 

 

U međuvremenu se udala za Patrika D’Ignasija, koga je upoznala dok je živela u Njujorku, i s njim se odselila na Floridu, na Ki Vest, gde su kupili kuću. Patrik, inače ugledni kuvar, tamo je otvorio restoran.

Da je princeza Jelisaveta Karađorđević postala prabaka, a Katarina Oksenberg baka, saznali smo iz snimka koji je Indija objavila juče na Instagramu, uz pesmu “Baby Love”.

Instagram @catherineoxenberg

 

U videu se smenjuju prizori s plaže, ali smo u jednom trenutku videli i male bebine ruke. Čestitamo celoj porodici, kojom inače dominira lepši pol, a sada je bogatija za još jednog člana.

Komentari. (0)

Loading