Nika Tošić

Nika Tošić otkrila kako protiču prvi dani u srednjoj školi, a iskustvo je, bar za sada, ovakvo

Autor:

06.09.2024 10:50

Foto: Instagram/nika.tosic

Foto: Instagram/nika.tosic

Nika Tošić otkrila kako izgledaju prvi dani srednje škole



Ovog septembra mnogi tinejdžeri su otvorili novo životno poglavlje – krenuli su u srednju školu. Velika i važna prekretnica za svaku mladu osobu.

Pre nekoliko meseci videli smo kako se mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića oprostila od osnovne, a sada je Nika Tošić otkrila kako protiču prvi dani srednje škole.

Instagram

 

Na TikToku, gde ima zavidnu armiju pratilaca, Nika je opisala dosadašnje iskustvo. Već na početku susrela se sa jednim problemom. O čemu se radi objasnila je u snimku pod nazivom „Update za srednju školu”.

- Nije mi se svidelo uopšte. Odeljenje, kao razred, tako neprijatno... Hoću da se sprijateljim sa nekim, ali nažalost, nisu baš socijalni.

Pročitajte Danas je zaboravila na sve probleme - Pogledajte od koga je JK dobila najlepšu rođendansku čestitku

- Ja stvarno hoću da se družim. Imam prijatelje iz osnovne i sad smo u istom odeljenju, ali to se ne računa jer su one drugarice iz osnovne. Kako da nađem drugaricu u srednjoj školi ako će sve biti ovakve? Jako je neprijatno, jako. Zasad – požalila se mlađa ćerka popularne pevačice i fudbalskog menadžera.

 

@frnotnika

Update za srednju skolu.. ljudi su za sad neprijatni ali nadam se da ce se to promeniti 😊 ♬ original sound - Nika

 

- Znam, znam, škola je tek počela, ali sam samo htela da kažem kako mi je trenutno. Kao razred, odeljenje, neprijatno je. Neprijatna atmosfera... Ima još vremena, ne hejtujem nikoga, ne hejtujem školu, nadam se samo za sada.

Pročitajte Zbog nje će Duško Tošić sve učiniti, privatni avion i najbolje karte za utakmicu Srbija-Engleska

Dakle, Nika Tošić otkrila je da je glavni problem atmosfera, ali, kao što i sama zaključuje, priča je tek na početku. Verovatno će u dogledno vreme stvari krenuti drugačijim tokom.

- Ako vidim da osoba nije zainteresovana, što bih ja nastavljala razgovor? Nema smisla. Škola je tek počela, ne smem ništa da kažem, ali ovo je moje iskustvo i zasad mi se ne sviđa. Videćemo dalje.

Komentari. (0)

Loading