Izlaze memoari Melanije Tramp, drhte i njen suprug i cela Amerika: Vreme je za istinu, poručuje bivša prva dama

Autor:

06.09.2024 19:01

Foto: Chip Somodevilla/Getty Images

Foto: Chip Somodevilla/Getty Images

Memoari Melanije Tramp uskoro pred svetom



Ako se Amerikanci pitaju, sinonim za prvu damu verovatno će zauvek ostati Džeki Kenedi. A ako biste ih pitali ko je najkontroverznija, mnogi će kao iz topa odgovoriti da je to bez sumnje zgodna supruga Donalda Trampa.

Kao da joj ta „titula” nije dovoljna, na društvenoj mreži X upravo je otkrila nešto što niko nije očekivao. Uskoro će se pred svetom naći memoari Melanije Tramp, koji bi mogli da izazovu efekat nuklearne eksplozije.

Tasos Katopodis/Getty Images

 

To ćemo saznati već 1. oktobra, kada je najavljen izlazak knjige. Nema sumnje da će zaintirigati i pristalice republikanaca i njihove ljute protivnike.

U pomalo dramatičnom crno-belom videu u trajanju od 48 sekundi, Melanija je govorila direktno u kameru, a u objavi stoji šest reči: „Moja priča. Moja perspektiva. Moja istina.”

Pročitajte Biću ja opet prva dama... Melanija Tramp prošetala torbu sa porukom koja je podigla Ameriku na noge

„Pisanje ovih memoara bilo je duboko lično putovanje. Kao osoba koja je često bila predmet javne kontrole i lažnog predstavljanja, osećam odgovornost da razjasnim činjenice”, rekla je.

„Verujem da je važno da podelim svoju perspektivu: istinu.”

 

 

Posle ove poslednje rečenice, nema sumnje da će memoari Melanije Tramp podići oblake prašine. Nije ni čudo što ih mnogi jedva čekaju. Možda bude i prljavog veša?

Pročitajte Melanija mu je i nju oprostila - Sve ljubavnice Donalda Trampa

Poslednjih godina, život bračnog para Tramp prošao je kroz bezbroj turbulencija, pominjao se i razvod. Međutim, tokom predizborne kampanje Melanija suprugu pruža najveću moguću podršku.

Komentari. (0)

Loading