Bogdan i Jovana

Juče su drugi put rekli „da“: Evo koje prezime Jovana nosi posle udaje

Autor:

06.09.2024 16:15

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Prezime Jovane Ljubisavljević posle udaje biće...



Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević juče su se drugi put zakleli na večnu ljubav. Nakon crkvenog venčanja koje se odigralo u julu u manastiru Gračanica, zaljubljeni par je juče imao i građansko venčanje.

Sudbonosno „da“ mlada i mladoženja rekli su pred velikim brojem prijatelja i rodbine u luksuznom restoranu u Beogradu, a sada je poznato i koje je prezime Jovane Ljubisavljević nakon udaje.

vencanice_mariage/instagram

 

Budući da su društvene mreže bile preplavljene čestitkama prijatelja i porodice, imali smo prilike da vidimo jednu koja je glasila: „Srećno, Srejovići“, te smo tako saznali novo prezime Jovane Ljubisavljević.

Mladenci čitav dan nisu skidali osmehe sa lica, grlili su se i pevali svaku pesmu uglas, a mnogi su se složili da izgledaju zaljubljenije nego ikad.

Pročitajte Došlo vreme za građansko venčanje - Bogdan i Jovana napravili raskošnu proslavu, mlada blista u belom, mladoženja puca od ponosa

U prelepom ambijentu u restoranu na Ušću sa pogledom na Kalemegdan, njih dvoje su sa najvoljenijima slavili do duboko u noć.

Mlada je blistala u venčanici princeza kroja, ali se kasnije presvukla u nešto praktičniji, kraći model koji joj je dozvoljavao da neometano pleše bez prestanka.

Instagram

 

Mladoženja je bio veoma elegantan u crnom smokingu uz koji je uklopio belu košulju i crnu kravatu, dok je čitav stajling upotpunio sunčanim naočarima.

Sve su svemu, bio je ovo dan za pamćenje u kome su stvorili uspomene za ceo život.

Komentari. (0)

Loading