Nataša Bekvalac

On vraća veru u muški rod, Nataša Bekvalac: Voli te tvoja...

Autor:

06.09.2024 21:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Kum Nataše Bekvalac danas proslavlja rođendan, pevačica mu uputila prelepu čestitku



Fatalna Nataša Bekvalac čak tri puta stala je na „ludi kamen“. Nažalost, svaki brak doživeo je krah, a nakon svakog novog razočaranja pevačica je gubila veru u ljubav.

Ipak, jedna ljubav u koju sigurno neće izgubiti veru je ona prijateljska, a jedna od najvažnijih osoba u pevačicinom životu je kum Nataše Bekvalac, Dragan Brajović Braja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Braji je danas rođendan, a tim povodom Nata se oglasila na Instagramu i uputila mu prelepu čestitku.

„Srećan rođendan, kume moj. Voli te tvoja „najproblematičnija“. Zahvalna što te imam“, napisala je Nataša uz njihovu zajedničku fotografiju.

Pročitajte Katja Lazukić ispratila brata u prvi razred, njena čestitka nasmejala celu porodicu

Inače, kum Nataše Bekvalac svojevremeno je otkrio da ni sa jednim od njenih bivših muževa nema isti odnos.

Dragan Brajović Braja autor je brojnih hitova koje su otpevale naše velike zvezde, sa kojima je tokom dugogodišnje saradnje izgradio prijateljstva.

Instagram

 

Proslavljeni kompozitor i tekstopisac u dugom je i srećnom braku sa suprugom Gordanom, o kojoj je svojevremeno govorio za medije.

- Gordana i ja smo zajedno od devedeset šeste. Nemam klasičan posao sa radnim vremenom od devet do pet, tako da mi uvek ostane dovoljno vremena za kuću i porodicu. Nismo porodica po šablonu.

Pročitajte Nema štikli, izazovnih haljina i jake šminke - Ovako izgleda Nataša Bekvalac kada ne zna da je snimaju, kao svaka druga žena (foto)

Ne volim šablon ni u čemu, a najmanje u porodici. Možda će mi neko i zameriti zbog toga. Nekako ljudi nedeljni ručak svrstavaju u tradiciju, a to nije slučaj i sa mnom.

Kod nas nema striktnih pravila, ručak nikad nije u dva, dok se svi okupimo, obično ručamo u pet – ispričao je Braja o braku sa suprugom sa kojom ima dva sina, Luku i Mateju.

Komentari. (0)

Loading