Seka Aleksić

Seka Aleksić zna tajnu uspešnog braka: Pustite voljenu osobu da ima slobodu i – još nešto

Autor:

08.09.2024 17:05

Foto: M.A.Ata Images

Foto: M.A.Ata Images

Saveti Seke Aleksić za srećan brak



Folk diva Seka Aleksić na društvenim mrežama često iznosi svoja mišljenja o različitim temama.

Ne ustručava se da iskreno kaže šta joj se ne sviđa, a ume da stane i u odbranu svih za koje smatra da su na bilo koji način ugroženi, zbog čega je zaradila bezbroj simpatija i ogromno poštovanje. No, na ceni su i saveti Seke Aleksić za srećan brak, kao i objašnjenja za ljubavne enigme koje mnoge muče.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Znamo da je već godinama u skladnom braku sa Veljkom Piljikićem, s kojim ima dva sina, i da su svi skupa sinonim za harmoniju, srećnu porodicu, beskrajnu ljubav.

Nedavno se na TikToku pozabavila i jednim kompleksnim problemom zbog kojeg su se mnoge veze završile. Ne treba da menjamo voljenu osobu, smatra popularna pevačica.

Pročitajte Seka Aleksić u strahu, ove reči će svaki roditelj razumeti - Ako dođe u školu sa istim patikama...

- Pričam sa drugaricom koja je nedavno upoznala jednog muškarca, i njena želja bila je da se on promeni. I ona je tako pokušavala njega da promeni, što, naravno, nije uspelo. Sad ja imam pitanje za sve ljude koji upoznaju nekog, zavole ga, i onda žele da ga promene.

- Pitam se čemu to ponašanje? Upoznate nekog, zavolite ga takvog kakav jeste, sa njegovim vrlinama i manama, i onda kroz vezu, brak i tako dalje pokušavate da promenite tu osobu.

- Kako ne shvatate da ćete onda sve što ono što ste vi zavoleli, pa i ako su mane, ubiti u toj osobi? Kako ne shvatate da će ta osoba kad-tad poželeti da pobegne od vas, jer vi od nje pravite nešto što ona nije?

- Dakle, pustite voljenu osobu da uživa, da bude takva kakva jeste, da ima slobodu, da ne bira reči pred vama, jer ako bira reči, trpeće neko vreme, a posle toga će da pobegne glavom bez obzira – ističe Seka i predlaže sledeće:

Amir Hamzagić/ATA Images

 

- Umesto toga trudite se da zajedno sazrevate, da zajedno stvarate život i pravite lepe trenutke, da jedno drugo podržavate... Nemate ništa od toga što ćete pokušati nekoga na silu da promenite. Svako će to da trpi vrlo kratko, možda neko i duže, ali na kraju će pobeći od vas.

Pročitajte Šta će reći Veljko? Seka Aleksić uslikana sa drugim muškarcem, ne ispušta joj ruku

- Ne možeš u meni da tražiš nešto što nisam, da suzbijaš moj život, ono što ja jesam i što kod sebe volim – zaključila je folk zvezda.

Ispod snimka se nanizalo oko 800 komentara, i skoro svi su se složili sa njenim rečima. Saveti Seke Aleksić s razlogom izazivaju mnogo pažnje.

Komentari. (0)

Loading