Ana Ivanović

Leto sve bliže kraju, a njen kupaći - sve kraći! Ana Ivanović ne prestaje da nam oduzima dah (foto)

Autor:

08.09.2024 21:18

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Izgled Ane Ivanović i dalje je glavna tema na društvenim mrežama



Svugde je stigla ovog leta – i do španskih ostrva, i do grčkih obala. Iskoristila je svaki trenutak da maksimalno uživa pod suncem.

Skoro svakog dana na njenom Instagramu smenjivale su se fotografije kojima je pratiocima oduzimala dah, pa nije ni čudo što je izgled Ane Ivanović i dalje glavna tema na društvenim mrežama.

Instagram

 

Nekadašnja teniska zvezda majka je troje dece, a mnogi kažu da nikad nije imala zategnutiju i vitkiju figuru. Za to je, bez sumnje, zaslužan zdrav način života koji podrazumeva pravilnu ishranu i redovnu fizičku aktivnost.

Toliko godina se bavila profesionalnim sportom, pa nije ni čudo što ne namerava da promeni dobre navike, a i ne treba.

Pročitajte Posle španskih ostrva, vreme je za modne revije na grčkim obalama - Ani Ivanović pozavidela bi i antička božanstva

Videli smo je u ležernim letnjim haljinama na Ibici, mnogima su razum pomutili i minijaturni kupaći kostimi u kojima se slikala na grčkim plažama, ali najtoplije godišnje doba još traje.

Instagram

 

Zanosna Beograđanka više nije na jugu Evrope, što je ne sprečava da i dalje uživa pored vode sa minimumom garderobe na sebi.

„Izgleda kao Karibi, ali ovo je Bavarska“, napisala je uz prelepe fotografije na kojima je u prvom planu živopisna priroda ovog dela Nemačke. Ili je, ipak, u prvom planu ona?

Bastijan je najsrećniji čovek na planeti“, ponovo je primetio neko u komentarima. „Lepota je neprolazna“, „Troje dece, a takvo telo!“, „Božanstvena“... Izgled Ane Ivanović ne prestaje da oduševljava, s razlogom.

Instagram

 

S obzirom na to da su temperature još uvek visoke, a u trenucima kada su slike nastale bila je na brodu, Ana je imala stajling u skladu sa „situacijom“. Pogodili ste – kupaći kostim!

Pročitajte Ovakvu je još niste videli - Ana Ivanović kao sirena na steni, mini bikini ostavio bez daha celu Ibicu

Elegantni beli model sa alkama oduševio je njene pratioce, i to nije jedino izdanje u kojem smo je videli u ovom Instagram editorijalu. Sjajna je i letnja haljina, čija se bež nijansa savršeno uklopila u priču.

Komentari. (0)

Loading