Kejt Midlton

Kejt Midlton otkrila da je završila sa hemoterapijom: Poslednjih devet meseci bili su izuzetno teški za sve nas

Autor:

09.09.2024 18:30

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Lečenje Kejt Midlton privedeno kraju, princeza otkrila detalje



Otkako je otkriveno da princeza od Velsa ima rak, ona se u javnosti zvanično pojavila samo dva puta. Njen izostanak je više nego primetan, posebno zbog toga što traje još od početka godine. Predugo.

Zdravlje i lečenje Kejt Midlton i dalje su među temama koje najviše intrigiraju planetu. No, danas možemo svi da odahnemo. Danas je, konačno, saopštila lepe vesti - da je završila sa hemoterapijom.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Princeza se oglasila na zvaničnim nalozima Velsovih na društvenim mrežama i u podužoj objavi detaljno sve objasnila.

- Leto se približava kraju i ne mogu da vam opišem kakvo je olakšanje što sam konačno završila sa hemoterapijom. Poslednjih devet meseci bili su neverovatno teški i za mene i za celu porodicu - napisala je na početku priče.

Pročitajte U jeku borbe sa rakom Kejt Midlton dirnula javnost - Ovakav gest se ne zaboravlja

- Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da se krećemo kroz olujne vode i nepoznati put. Putovanje je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, posebno za one koji su vam najbliži.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

- Suočite se sa svojom ranjivom stranom na način koji nikada ranije niste razmatrali, što otvara i novu perspektivu na sve. Ovo vreme je podsetilo Vilijama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo.

- Jednostavno - voleti i biti voljen - istakla je Kejt uz dirljiv porodični video, koji je verovatno nastao tokom letnjeg odmora.

- Sada sam fokusirana na to da uradim sve što mogu kako bi rak zauvek nestao. Iako sam završila hemoterapiju, moj put ka izlečenju i potpunom oporavku je dug i nastavljam da idem korak po korak, dan po dan. 

- Međutim, radujem se što ću se vratiti na posao i preduzeti još nekoliko javnih angažmana u narednim mesecima, kada budem mogla. U ovu novu fazu oporavka ulazim sa obnovljenim osećajem nade i uvažavanja života.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Lečenje Kejt Midlton privedeno je kraju, ali, kako je i sama rekla, do potpunog oporavka čeka je dug put.

Snimak na kojem viidmo kako u prelepoj prirodi uživa sa suprugom i decom, koji su sve ovo vreme uz nju, mnogima je izmamio suze. Ono što joj je najvažnije - porodica - uvek na prvom mestu, bez uslova i kompromisa.

Pročitajte Da, to je bila ona, trčala je sa decom po blatu - Kejt Midlton iznenadila posetioce Festivala u Norfolku

- Vilijam i ja smo veoma zahvalni na podršci koju smo dobili i crpimo veliku snagu od svih onih koji nam pomažu u ovim trenucima. Svima koji nastavljaju da se bore sa kancerom - znajte da ostajem sa vama, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može doći svetlost, pa neka ta svetlost sija.

Komentari. (0)

Loading