Virdžinija Mihajlović

Lepe vesti iz Italije: Porodila se ćerka Siniše Mihajlovića, ime dečaka će vas oduševiti

Autor:

10.09.2024 16:33

Foto: Instagram screenshot @ariannamihajlovic

Foto: Instagram screenshot @ariannamihajlovic

Porodila se Virdžinija Mihajlović i postala majka po drugi put



Virdžinija Mihajlović, ćerka legendarnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, porodila se danas i tako se po drugi put ostvarila u ulozi majke. 

Pre desetak dana, Virdžinija je sa pratiocima na Instagramu podelila snimak ultrazvuka svoje bebe, uz opis: „Deset dana pred termin. Ali ako želiš da se pojaviš pre, nema problema”. Porodila se Virdžinija Mihajlović - vest koja se brzinom svetlosti raširila po Instagramu, obradovala je sve poštovaoce preminulog fudbalskog asa čija porodica, iz dana u dan, nastavlja da slavi uspomenu na njega. 

Instagram

 

Ova dirljiva objava raznežila je njene pratioce, podsećajući sve na srećne trenutke koje njena porodica prolazi, uprkos teškim vremenima nakon gubitka oca.

Pročitajte Zet Siniše Mihajlovića podigao Italiju na noge -Miha, ovo je za tebe

Virdžinija je ranije otkrila da će sina nazvati Leone Siniša Voljako, po svom ocu, ističući kako joj se ime Leone oduvek dopadalo, a spojeno sa Sinišinim imenom zvuči posebno.

Vest o dolasku Plavog Lava osvanula je na profilu Virdžinijine majke Arijane Mihajlović, uz opis:
„Rodio se Plavi Lav... Superheroj kao njegov deda”.

Instagram screenshot @ariannamihajlovic

 

Podsetimo, Virdžinija se udala za italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka prošle godine na prelepoj ceremoniji održanoj u katedrali Monopoli u Bariju. Par već ima ćerku Violante, a sada je porodica brojnija za još jednog člana.

Pročitajte: Ćerka Siniše Mihajlovića trudna, na ime bebe deda bi bio ponosan

Arijana iz braka sa Mihom ima petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. Potomci Siniše Mihajlovića nastavljaju da slave život i ljubav, dok Virdžinija kroz svoje emotivne objave sa pratiocima deli najlepše životne trenutke poput ovog.

Komentari. (0)

Loading