Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić o povratku supruge na male ekrane: To će biti nešto najteže što se desilo na našoj televiziji

Autor:

10.09.2024 20:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Publika s nestrpljenjem očekuje povratak Mine Naumović na male ekrane



Ognjen Amidžić, popularni voditelj i omiljeno TV lice, obratio se javnosti koja sa nestrpljenjem očekuje da na malim ekranima ponovo gleda njegovu suprugu. Njegove reči izazvale su lavinu komentara, a fanovi su već odavno pokazali da ih izuzetno interesuje povratak Mine Numović.

Amidžić je podelio da ga i dalje fascinira neiscrpna popularnost rijaliti programa koji, uprkos godinama dominacije, i dalje drže publiku prikovanu za ekrane. 

 

- Neverovatno je koliko rijaliti programi imaju snagu. Brojke ne lažu – taman pomisliš da si sve video, a oni te demantuju sa novim pričama i licima - izjavio je voditelj, dodajući da je pred gledaocima sezona puna iznenađenja.

Iako je letovanje sa suprugom i sinom Perunom trebalo da bude prilika za odmor, Ognjen priznaje da je njihov odmor zapravo bio pun aktivnosti i izuzetno sadržajan.

- Nismo se baš odmorili, ali bih voleo da je trajalo duže - rekao je kroz osmeh.

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju jeste Amidžićeva izjava o Mininom povratku na Pink. 

- Jedva čekam da se Mina vrati na male ekrane, ali verujte mi, njen povratak će biti nešto najteže što se desilo na našoj televiziji.

Pročitajte Stariji sin Ognjena Amidžića ovako je prihvatio njegovu suprugu, fotografija sve govori

Njegova izjava je podigla veliku prašinu, a pratioci televizijske karijere Mine Naumović već nestrpljivo nagađaju šta je to što očekuje publiku. Da li je u pitanju novi projekat ili do sada neviđeni televizijski format, vreme će pokazati.

Komentari. (0)

Loading