Sofija i Luka

Sofija Milošević i Luka Jović pomerili granice luksuza: Aleksejeva rođendanska zabava od 10.000 evra

Autor:

10.09.2024 21:25

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Aleksejev rođendan je provod o kome svi pričaju



Par koji godinama zaokuplja pažnju javnosti, Sofija Milošević i Luka Jović, podigli su standarde kada je u pitanju organizacija i proslava dečjih rođendana. 

Juče je priređeno, do sada neviđeno, slavlje povodom četvrtog rođendana Sofijinog i Lukinog sina Alekseja, i to u luksuznoj vili na Dedinju. Aleksejev rođendan je, sada i zvanično, dan kome se raduju ne samo Sofija i Luka već sve zvanice kako bi osetili čari luksuza i lepotu užitka.

Instagram screenshot @sofimilo

 

Potpuno nov nivo organizacije rođendanske zabave za mališane oduševio je sve prisutne.

Ugođajem i atmosferom koji se mogu videti samo u holivudskim filmovima, fudbalska zvezda i njegova verenica zadali su domaći zadatak javnim ličnostima srpske estradne scene.

Instagram screenshot @sofimilo

 

Mladi roditelji izdvojili su neverovatnih 10.000 evra za ovu glamuroznu zabavu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, ni decu, a ni odrasle zvanice.

Pročitajte: Veridba kao iz bajke - Luka Jović zaprosio Sofiju Milošević

Tema zabave, naravno, bila je fudbal, sa dečjim dresovima u bojama Milana, Lukinog trenutnog kluba. Vrhunac večeri bila je spektakularna torta na šest spratova, koja je sve prisutne ostavila bez daha.

Instagram screenshot @sofimilo

 

Sofija je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila nekoliko emotivnih trenutaka sa proslave, ponosno pokazujući slike sina Alekseja, uz dirljive poruke poput: „Moje sve puni četiri danas! Volim te tako puno! Ti si moj svet!”

Instagram screenshot @sofimilo

 

Uz slavljenika, događaju su prisustvovali i njihov mlađi sin Teodor, kao i Lukin najstariji sin David, iz prethodne veze. 

Pročitajte: Trosoban stan u centru Beograda, ali na ruci Luke Jovića, kakav sat

Porodična idila, luksuz i glamur učinili su Aleksejev rođendan jednim od najzapaženijih događaja ove sezone u svetu slavnih i poznatih na ovim prostorima.

Komentari. (0)

Loading