Srđan Todorović

Strasni poljupci, tropski bazen... Srđan Todorović na poseban način obeležio 25 godina ljubavi sa suprugom Anom

Autor:

11.09.2024 17:05

Foto: Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Srđan Todorović proslavio 25 godina ljubavi sa suprugom Anom



Jedan od najomiljenijih glumaca ponovo je oduševio brojne pratioce na Instagramu. Iako o privatnom životu ne priča, s vremena na vreme podeli sa fanovima neke intimne trenutke, a ovi prizori su sve raznežili.

Naime, Srđan Todorović proslavio je 25 godina ljubavi sa suprugom Anom. Iako se na Vikipediji kao godina njihovog venčanja navodi 2004, Žika je uz prizore sa Balija napisao: „Medeni mesec, januar ’99.“

ATA Images

 

Na romantičnoj fotografiji zabeležen je strastven poljubac u bazenu, a u tropskom raju, kako svi opisuju najpopularnije indonežansko ostrvo, par se slikao i sa majmunima.

Bezbrižni dani mladosti i počeci zajedničkog života... Srđan i Ana Jovićević upoznali su se 1998. na Adi Bojani. Lepa Cetinjanka tada je bila studentkinja Filološkog fakulteta.

Pročitajte Majka Srđana Todorovića je dama kakva se retko sreće, ko bi rekao da ima ovoliko godina

Supruga popularnog glumca ne pojavljuje se u javnosti, tek ponekad Žika objavi zajedničke fotografije na Instagramu.

 

 

Sve ovo vreme jedno drugom su najveća podrška, a njihova veza toliko je snažna da su zajedno uspeli da prebrode i najteže životne udarce koji su ih zadesili.

Pročitajte U braku su više od dve decenije, ali retko ćete je videti u javnosti - Ovako izgleda supruga Srđana Todorovića

Fotografije sa početka njihove priče koja traje više od četvrt veka raznežile su Instagram, pa nije ni čudo što ih prati bezbroj komentara. Neko je uz egzotične kadrove napisao tri reči koje govore sve: „ljubav je zakon”.

Komentari. (0)

Loading