Đina Džinović

Đina Džinović se provodi na Azurnoj obali, uživa u luksuzu i ne skida osmeh s lica (foto)

Autor:

11.09.2024 20:15

Foto: Instagram Djina Dzinovic

Foto: Instagram Djina Dzinovic

Đina Džinović se odmara na Azurnoj obali, a momente pune raskoši i luksuza deli sa pratiocima



Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Galić, podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram fotografije i zapise kako uživa u luksuzu na Francuskoj rivijeri.

Fotografija sa sunčane plaže pokazuje da se trenutno nalazi na jednoj od najprestižnijih džet-set destinacija. Đina Džinović se odmara na Azurnoj obali, a to je za mnoge jedan od dokaza da je u poseti majci i da njihova bliskost nije narušena.

Instagram screenshot @djinadzinovic

 

Iako su mediji spekulisali o navodnim nesuglasicama između kreatorke i njene dece, Đina i Melina ovim zajedničkim trenucima pokazuju da su srećne i da bliskost između njih nije nestala.

Nakon turbulentnog razvoda od legende narodne muzike Harisa Džinovića, Melina je okrenula novi list i, prema navodima medija, život nastavila na Azurnoj obali.

Instagram screenshot @djinadzinovic

 

Đina je još jednom pokazala da povezanost sa roditeljima nije narušena. Ona je izuzetno aktivna na društvenim mrežama i već se etablirala kao influenserka.

Pročitajte: Dosta je bilo ružnih vesti: Đina i Kan ujedinjeni najlepšim povodom

Često deli trenutke iz svog života, ne skrivajući luksuz u kojem uživa, bilo da je reč o putovanjima ili o prelepom porodičnom domu.

Instagram screenshot @djinadzinovic

 

Pratioci redovno mogu da vide fotografije koje odišu stilom i elegancijom, a često otkriva i koliko uživa na prestižnim destinacijama i luksuznom životu.

Ovih dana Đina Džinović se odmara na jugu Francuske, što potvrđuju i objave na Instagram storiju. 

Komentari. (0)

Loading