Kada se otvori testament Bore Đorđevića, nastaće haos: Oni od mene imaju sve, a ti znaš šta ti je činiti

Autor:

11.09.2024 21:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Testament Bore Đorđevića je tema koja danima zaokuplja pažnju javnosti



Nakon što je legendarni frontmen grupe „Riblja čorba” preminuo u 72. godini života, usled komplikacija koje je izazvala hronična bolest pluća, u žiži interesovanja našao se testament Bore Đorđevića.

Bora Đorđević je dao svoj plemeniti doprinos na Zemlji, ali rasprava o raspodeli njegove imovine tek počinje.

Profimedia

 

Dugogodišnja prijateljica pokojnog muzičara, Meri Cakić, čuvena „lutka sa naslovne strane”, nedavno je za medije izjavila da očekuje da će otvaranje testamenta izazvati veliki haos u porodici Đorđević.

Pročitajte: Poslednji oproštaj od Bore Čorbe, dirljive scene sa groblja u Čačku

Kako navodi, testament je već napisan, a kada se bude saznalo šta u njemu piše, nastaće haos.

- Kad se testament otvori, to će biti pravi šou! Bora je za života bio poseban i emotivan čovek. Usvojio je ćerku svoje prve supruge Dragane i prema njoj se odnosio kao prema rođenom detetu. Njegov životni put, umetnost i ljubav prema bližnjima ostaviće dubok trag - izjavila je Meri za Republiku.

- Poručujem svima – legende ne umiru - izjavila je Meri.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Borin stvaralački život pratile su i turbulencije u ljubavnim odnosima. Iz prvog braka sa Draganom ima sina Borisa, dok je njenu ćerku Tamaru usvojio i prihvatio kao svoju.

Nakon razvoda, bio je u kratkom braku sa Aleksandrom, a pravu sreću našao je sa 28 godina mlađom Dubravkom, s kojom je živeo u Ljubljani.

Pročitajte: Cela Jugoslavija pevala je Čorbin veliki hit, a niko nije znao da je baš tu pesmu Bora posvetio tadašnjoj supruzi

Što se imovine tiče, poznato je da je pred smrt prodao stan u Beogradu i kupio kuću na Avali, dok je nejasno da li poseduje još neku nekretninu. Iako se nagađa da je testament napisan pre nego što je pevač otišao u bolnicu, konkretni detalji o tome ko će naslediti njegovu imovinu još nisu otkriveni.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Jedan od Borinih poznanika nedavno je istupio u javnost i objasnio:

- On je već unapred znao kome šta ostavlja, a naravno da se najviše pominju njegova sadašnja supruga i deca. Njima će ostaviti sve što ima, iako oni odavno žive svojim životima i obezbedili su se.

Pročitajte Komemoracija Bori Đorđeviću - Supruga Dubravka skrhana od bola, sin i ćerka neutešni, tu su i Miroslav Ilić, Vlado Georgiev...

- Supruzi je rekao: „Oni od mene imaju sve, a ti znaš šta ti je činiti dalje ako dođe do nekih iznenadnih situacija”. Tako je pričao, ali ništa više od toga.

Dok porodica čeka da testament Bore Đorđevića bude zvanično otvoren, nagađanja i šuškanja o tome ko će šta naslediti i dalje su prisutna. Očekuje se da će rasplet priče biti dramatičan, baš kao i Borin život.

Komentari. (0)

Loading