Pamela Anderson

Posle ljubavnih brodoloma, Pamela Anderson vratila se u kuću u kojoj je odrasla i napravila mali raj (foto)

Autor:

12.09.2024 10:45

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Dom Pamele Anderson kao iz bajke



Kada je posle petog neuspeha shvatila da brak nije za nju, najpopularnija “čuvarka plaže” rešila je da se vrati svojim korenima. Slavna kanadska glumica nedavno je renovirala kuću u kojoj je odrasla, na ostrvu Vankuver, preko puta istoimenog grada u provinciji Britanska Kolumbija.

Dom Pamele Anderson je pravi mali raj. Već i sam naziv imanja navešće vas na zaključak da je reč o posebnom mestu.

Instagram

 

Zove se Arkadija, kao istorijska pokrajina na Peloponezu, koja je u grčkoj mitologiji bila simbol idiličnog života, postojbina boga Pana i domovina jednostavnih, poštenih ljudi – pastira.

Posed je pripadao babi i dedi čuvene plavuše. Nalazi se pored jezera, nedaleko od gradića Lejdismita i guste šume sa bujnom vegetacijom i visokim drvećem, tipičnim za ovaj deo Kanade.

Pročitajte Iskrena ispovest slavne glumice - Pamela Anderson je, postavši seks simbol, izlečila traume

U poslednje vreme Pamela često pokazuje da joj je holivudskog glamura preko glave, pa nije čudo što je odlučila da život nastavi u mirnom kraju koji joj je dobro poznat i za koji je porodično vezana.

Instagram

 

Ovde zna svaki kamen, svako drvo. Drvo ima dušu, to je materijal koji diše, pa je od njega sagrađena i kuća. Lokalno stanovništvo koristi ga oduvek, a i Pameli se dopada ruralni stil. Domaćinski, tradicionalno, nepretenciozno.

Mnogo pažnje posvetila je tremu jer, kako kaže, to je prvo što gosti zapaze kada ih pozovete. Odlučila se za belu boju fasade, kakva je bila i ona koju pamti iz detinjstva.

Nadstrešnicu, sa centralnim delom u obliku malog krova, drže četiri elegantna stuba, a pored ulaznih vrata postavljene su stolice s pogledom na dvorište.

Instagram

 

Daske, grede, lamperija, parket, jednom rečju – drvo, dominira i u enterijeru. Sve prostorije nose “belo odelo” i odišu čistoćom i svežinom. Takođe, ova neutralna boja prostor čini većim i svetlijim.

Dom Pamele Anderson izaziva mnogo pažnje i na Instagramu, a glumica se brojnim pratiocima najčešće javlja iz omiljene prostorije, kuhinje. Čak je napravila specijal "Recepti iz srca".

Srećna je u svom malom carstvu okruženom zelenilom, s pogledom na mirne vode jezera, ali je ipak najsrećnija kada joj dođu sinovi Brendon i Dilan sa rukama punim cveća.

Instagram

 

I Pamela gaji raznovrsno cveće u dvorištu. No, to nije sve... Pošto je pobornik zdravog života, uvek joj je pri ruci organsko voće i povrće koje raste oko njene kuće.

Pročitajte Pustila je da prirodno stari - Ovako danas izgleda Pamela Anderson, svi su zanemeli

U slobodno vreme ozbiljno se bavi baštovanstvom, a “pomažu” joj i ljubimci. Posvetila se "lifestyle" temama, piše kuvare i na Instagramu deli savete za srećan život. Pametno. 

Daleko od gradske vreve, u skoro netaknutoj prirodi, na svežem vazduhu… Pa, ko ne bi poželeo da pobegne u takvu oazu!

Komentari. (0)

Loading