Petar i Jovan

Da li su prihvatili maćehu: Ovo je istina o odnosu devojke Lazara Ristovskog sa njegovim sinovima

Autor:

12.09.2024 09:30

Foto: ata images/zorana mandic, atnonio ahel

Foto: ata images/zorana mandic, atnonio ahel

Sinovi Lazara Ristovskog sa Anicom Lazić imaju ovakav odnos



Ljubavi Lazara Ristovskog i njegove devojke Anice Lazić godine očigledno ne mogu ništa. 

Par već više od godinu dana ne krije emocije, a koliko je veza ozbiljna pokazuje činjenica da su sinovi Lazara Ristovskog upoznali njegovu izabranicu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Anica je u razgovoru za "Blic" otkrila kako se suočava sa osudama zbog razlike u godinama sa glumcem, a dotakla se i odnosa sa Petrom i Jovanom.

- Da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena, jer nekako se najviše piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. 

Pročitajte Supruga Sergeja Trifunovića i devojka Lazara Ristovskog u centru pažnje, ne prestaju da ih upoređuju

Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako i meni je žao što se žene danas, kad napune četrdeset godina, već nazivaju babama, kao da su starenje i imati neke određene godine danas sramota. 

Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. 

Instagram

 

Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, Bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija.

Anica je u seriji "Drim tim" igrala sa sinom Lazara Ristovskog, pa je otkrila kakav odnos ima sa njima.

- U odličnim, oni su divni momci i nemaju na koga da budu loši. Ne viđamo se često jer oni rade i ja radim, ali kad se vidimo, ja imam samo reči hvale i za Jovana i za Petra.

 

Komentari. (0)

Loading