Dragan Kojić Keba

Veliko slavlje u domu Kojića, Olja i Keba ne skidaju osmehe s lica

Autor:

12.09.2024 13:05

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

Kebina supruga proslavila šezdeseti rođendan, blistala je kao nikada pre



Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja već četiri decenije jedno drugom su najveća podrška. Keba i Olja u skladnom braku zajedno su prošli kako lepe, tako i one manje lepe trenutke, ali ništa ih nije razdvojilo.

Kebina supruga podarila mu je dvoje dece, Igora i Natašu, koje su izveli na pravi put, a potom ostali sami da uživaju u svom miru u Beogradu.

Dejan Milićević

 

Olja i Keba juče su imali veliki povod za slavlje, a sve su to podelili sa svojim pratiocima. Naime, Kebina supruga proslavila je jubilarni  60. rođendan, kada su izašli na večeru u jednom otmenom restoranu.

Slavljenica je "oduvala" svećice u znaku broja 60, a ako je suditi po fotografijama, slavlje je proteklo fenomenalno.

Pročitajte Intuicija Cecu nikad ne vara, samo mu je poručila - Neće to dugo da traje 

Iako je zakoračila u sedmu deceniju, Olja se može pohvaliti znatno mlađim izgledom u koji i te kako ulaže.

Inače, poznanstvo Kebe i Olje prati interesantna priča. Pevač je jednom prilikom otkrio da je svoju suprugu sanjao pre nego što ju je prvi put video.

Instagram

 

- Olja je postala moja devojka, a da je nikada nisam video. Živeo sam tada u Loznici, spavao sam i sanjao sam da se ženim, a ja sam mislio da ću biti večiti neženja. Sanjao sam da se ženim, sanjao sam lik.

Probudio sam se, stvarno je jastuk bio mokar od suza. Ja sam sav bio uplakan. Nije mi bilo dobro kada sam postao svestan: „Jao to je bio san, sreća“ - ispričao je Keba jednom prilikom.

Pročitajte Cena prava sitnica, a efekat neverovatan - Bjuti trik Dragana Kojića Kebe žene već primenjuju

Usledilo je još nekoliko slučajnih susreta, kada je Kebi na kraju postalo jasno mu je Olja suđena.

- Jednog dana mi smo otišli na pićence. I tako ona jede, ja pijem vinjače i samo mi lik njen bljesnu, nije mi dobro bilo, moramo da krenemo odmah.

U roku od pet minuta bili smo u autu, nisam progovorio ništa do Loznice. Tu smo se rastali, nije mogla da me nađe, bežao sam, uplašio se. Kako se ne bih uplašio, isti lik to je taj. Na kraju me nahvata na istom mestu. Tako smo mi krenuli - zaključio je Keba.

 

Komentari. (0)

Loading