Ela Dvornik

Ela Dvornik više ne želi da ćuti, konačno progovorila o zabranjenoj ljubavi, temi koja mnoge muči

Autor:

12.09.2024 18:35

Foto: Alterella feat Mejsi Lijepu Našu screenshot

Foto: Alterella feat Mejsi Lijepu Našu screenshot

Ela Dvornik progovorila o zabranjenoj ljubavi, nova pesma sve otkriva



Legendarni Dino Dvornik bio je žanr za sebe i svojevremeno je pomerao granice na ovim prostorima. Muzičke, ali i mnoge druge. Bio je veliki šoumen, živeo je po svome i nije se ustručavao da kaže ono što misli.

Isti „gen” nosi i njegova ćerka, jednako kreativna i otvorena za različite izazove. Ela Dvornik progovorila je o temi koja muči mnoge, a reč je o – zabranjenoj ljubavi.

Instagram/elladvornik

 

Ela, na čijem Fejsbuk profilu stoji opis „profesionalna hedonistkinja, nagrađivana odmaračica, novopečena nemajka i žena koja ne postavlja apsolutno nikakve trendove”, tu temu je obradila kroz novu pesmu koja se zove „Lijepu našu”.

Inspirisana pričama koje je često slušala tokom svojih poseta Beogradu, ćerka čuvenog muzičara odlučila se za zanimljivu saradnju, piše story.hr. Danima je objavljivala zagonetne fotografije na kojima se vide siluete muškarca i žene, a sada je jasno da je to bila najava za novi singl.

Pročitajte Bajka sa surovim krajem - Razvodi se Ela Dvornik

- Pesma govori o zabranjenoj ljubavi između Hrvata i Srba, o privlačnosti koja postoji između naših naroda. Često sam čula u Beogradu kako im se sviđa naš način govora, a nama njihov – kaže Ela.

 

 

- Ta tema, gde je Hrvatica sa Srbinom, uvek je bila pomalo tabu na ovim prostorima.

Ela je na projektu sarađivala sa srpskim reperom Mejsijem Gambinom, čije je pravo ime Marko Nikolić, a dolazi iz Niša. Spot je sniman u Splitu i Nišu.

Nema sumnje da će pesma i tema kojom se bavi privući pažnju, a ova saradnja verovatno će mnoge podsetiti i na duet koji je Elin otac svojevremeno snimio sa Viktorijom, „Od Splita od Beograda”.

Komentari. (0)

Loading