Kaja Ostojić

Kaja Ostojić udala se u crnoj venčanici i poručila: Moj muž i ja više ne komuniciramo

Autor:

12.09.2024 20:40

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Kaja Ostojić se udala po četvrti put, u inat dušmanima



Odlučila je da ove jeseni uplovi u bračnu luku, i u tome je i uspela. Kaja Ostojić se udala, po četvrti put, zavetovavši se na ljubav Milošu Čujoviću kog poznaje već 16 godina. 

Za datum venčanja izabrala je dan svog rođenja, tako da su zvanice prisustvovale duplom slavlju, iako je pevačica naglasila da rođendane više ne slavi. Venčanje Kaje i Miloša održano je u intimnoj atmosferi u ekskluzivnom hotelu na planini Kosmaj, daleko od prestoničke buke.

Instagram screenshot @kaya_ostojic

 

Par je posebnu pažnju obratio na dekoraciju, rešen da sve bude u duhu prirode. Preovladavale su neutralne boje, dekoracija je bila nesvakidašnja, a mladenački sto je bio ukrašen bež pampasima i belim detaljima.

Poseban gest koji je raznežio zvanice jeste da je svako od gostiju dobio po belu ružu.

Instagram screenshot @kaya_ostojic

 

Na slavlju su se služila jela nacionalne kuhinje: teletina ispod sača, roštilj, pekarski krompir, šopska salata, pečena ljuta paprika, mimoza salata, svež kosmajski sir.

Pročitajte Kaja Ostojić u strahu zbog ćerke - U Americi je, baš brinem

S druge strane, ni pobornici internacionalnih ukusa nisu ostali uskraćeni - lazanje, gril povrće, spanać ala krem, batat pomfrit, coleslaw salata bio je više nego bogat izbor za njih. Naravno, sve to uz svadbenu tortu.

Instagram screenshot @kaya_ostojic

 

Mladenci su tokom cele večeri blistali od sreće, a ono što je posebno privuklo pažnju bio je neobičan stajling. Kaja je na venčanju nosila dugu crnu haljinu, pa su i gosti morali ispoštovati stroga pravila oblačenja - svi su morali biti u crnim odevnim kombinacijama.

- Nisam sujeverna, sve je bilo crno, uključujući i crni veo koji sam skinula - izjavila je Kaja, otkrivši da je ponosna na dekoraciju i celokupan doživljaj.

Pročitajte: Kaja Ostojić uradila estetsku korekciju na licu: Savetovali su me da sačekam, ali...

Gosti su uživali u zabavi daleko od očiju javnosti, dok je atmosferu dodatno ulepšavala muzika koju je puštao di-džej, na čemu su Kaja i Miloš insistirali kako se gosti ne bi otimali za mikrofon.

- Nisam želela da gosti pevaju, moje kolege su tu isključivo da uživaju. Moj muž i ja više ne komuniciramo rečima, već samo pogledima - dodala je kroz osmeh.

Instagram screenshot @kaya_ostojic

 

Podsećamo, Miloš je Kajin četvrti suprug. Iz prvog braka s Nikolom Dragojlovićem ima ćerku Nikolinu, a drugi, s košarkašem Urošem Duvnjakom, potrajao je godinu dana.

Treći, medijima najzanimljiviji, brak Kaje Ostojić bio je sa muzičkim producentom i disk- džokejom Džuniorom Džekom, a okončao se nakon sedam godina.

Komentari. (0)

Loading