Laura Mikić

Ćerka Snežane Dakić blistala na prestižnom događaju, svi su gledali samo u nju

Autor:

13.09.2024 17:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Snežane Dakić oduševila na prestižnom događaju



Snežana Dakić i njena ćerka Laura Mikić pojavile su se sinoć na prestižnom gradskom događaju, gde su izazvale oduševljenje prisutnih.

Ćerka Snežane Dakić i Vladimira Mikića, koja je u maju proslavila 18. rođendan, ponosno je stajala uz popularnu voditeljku, dok su svi komentarisali njenu prirodnost i eleganciju.

Antonio Ahel/ATAImages

Iako je donedavno za javnost bila devojčica, sinoć se Laura pojavila kao graciozna mlada dama, u crvenoj kreaciji sa smelim izrezom.

Na pitanje o interesovanjima svoje ćerke i planovima za dalje školovanje voditeljka je rekla:

Pročitajte Kad ćerka prešiša majku - Naslednica Snežane Dakić proslavila punoletstvo, Laura je prava lepotica

- Laura ne pokazuje želju za televizijom, niti za novinarstvom. Planira da studira Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i nemački, a volela bi da se bavi manekenstvom, dok se još školuje.

Instagram screenshot @snezanadakic

 

Na osnovu izbora toalete može se zaključiti da Laura preferira jednostavan, prirodan izgled. Dok se Snežana, dosledno sebi, odlučila za glamurozan stil, uvek pažljivo birajući komade domaćih ili stranih dizajnera i zablistala u crnoj haljini sa šlepom.

Pročitajte Fotografija Snežane Dakić privukla pažnju javnosti, treba li žene starije od 50 ovako da se oblače?

Očigledno je da njih dve dele poseban odnos, gde Laura uživa punu podršku svoje majke koja joj je čvrst oslonac u životu. 

Komentari. (0)

Loading