Šarlin i Albert

Šarlin kakvu dugo nismo videli: Stajling lepe princeze iznenadio svet, ali - da li je ova boja bila pravi izbor?

Autor:

13.09.2024 19:45

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Šarlin od Monaka iznenadila stajlingom na tradicionalnoj manifestaciji



Mala kneževina na Azurnoj obali drži do tradicije, pa je tako, posle Bala ruža, upriličen još jedan događaj čiji koreni sežu u prošlost. “Monako piknik” je porodični skup koji se krajem leta organizuje u Parku princeze Antoanete, i mogu da mu prisustvuju samo državljani ove zemlje.

U centru pažnje ponovo je bila lepa supruga princa Alberta. Šarlin od Monaka iznenadila je prisutne stajlingom, kao uvek besprekornim, a šou su ukrali i njeni blizanci.

David Niviere/PLS Pool/Getty Images

 

Za ovakve prilike princeza uglavnom bira monohromatska, jednobojna izdanja. Tako je bilo i sad, kada se pojavila u crvenom od glave do pete.

Odabrala je komplet sastavljen od širokih pantalona i bluze sa otvorenim ramenom. Mnogi su primetili i da je, posle brojnih eksperimentisanja, rešila da pušta kosu.

Pročitajte Javnost u šoku - Albert od Monaka otkrio kako je počela ljubavna priča sa princezom Šarlin, ovo niko nije očekivao

Poslednjih godina imala je kratku frizuru, ponekad i prekratku, a sada joj očigledno više prija duža varijanta kakvu je nosila u mlađim danima. 

David Niviere/PLS Pool/Getty Images

 

“Monako piknik” je neformalan događaj na kojem su svi vrlo opušteni. Održava se u septembru, kada više nema nesnosnih vrućina, ali je i dalje dovoljno toplo za laganiju garderobu.

Reč je o interesantnom miksu vrtne zabave, narodnog plesa i festivalske atmosfere, u kojima, osim građana, tradicionalno uživaju i vladari Monaka sa porodicama.

Tako je i princ Albert došao sa suprugom i decom. Mali Žak, koji će ga jednog dana naslediti na tronu i nastaviti lozu Grimaldijevih, nosio je bele pantalone i crni sako, sa raskopčanom belom košuljom. Kao i tata.

David Niviere/PLS Pool/Getty Images

 

Princeza Gabrijela je blistala u beloj haljini, elegantna kao mama, a na poklon su dobile prelepe bukete cveća.

Šarlin od Monaka iznenadila je autfitom, a još više bojom odeće. Retko je viđamo u crvenom, pa je ovaj izlazak bio pravo osveženje i praznik za oči.

Pročitajte Princeza Šarlin ne liči na sebe, nova boja kose joj nikako ne pristaje 

Crvena očigledno nije njena omiljena boja. Ipak, dobro joj stoji i trebalo bi češće da se odlučuje za nju, smatraju modni analitičari.

Komentari. (0)

Loading