Jelena Đoković otkrila da li kažnjava decu kada su neposlušna: Novak i ja smo postavili pravila, oni znaju gde su granice

Autor:

13.09.2024 18:31

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković otkrila da li kažnjava decu kada pređu neke granice



Supruga jednog od najboljih tenisera današnjice često govori o roditeljstvu i vaspitnim metodama, a to su teme koje su nepresušne i o kojima uvek ima nešto da se kaže.

Tako je Jelena Đoković otkrila da li kažnjava decu kada su neposlušna i kako se ona i Novak ponašaju ako se slučajno desi da Stefan i Tara pređu granice.

Arnold Jerocki / Getty Images for LVMH x Vogue x NBC)

 

Deci su potrebna pažnja i bliskost. Mi treba da budemo odgovor na potrebe našeg deteta, rekla je Jelena između ostalog, i dodala da je danas posebno teško jer se izgubila kultura porodice.

- Ja sam se ponovo rodila kada su se rodila moja deca. Tada sam shvatila da ništa ne znam i počela iznova da učim o životu, o sebi. Zato kažem da su deca naši najveći učitelji, svakog dana od njih neka nova lekcija - rekla je supruga Novaka Đokovića za Blic TV.

Pročitajte Vreme je za... Novak i Jelena Đoković podelili najlepše vesti, na ovo je cela porodica s nestrpljenjem čekala

A da li je stroga?

- Mislim da sam dosledna. Ne verujem da oni to doživljavaju kao strogost, znaju šta može i šta ne može. Nemam potrebu da ih kažnjavam, jer imamo jasan dogovor i znaju se granice unutar kojih smo svi srećni.

PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

- Novak i ja, kao osnova porodice, postavili smo pravila koja su lepo i jasno objašnjena deci. Postoje trenuci kada oni testiraju granice, međutim, naša doslednost ih vraća unutar naše kuće ljubavi, i za sada tu opstajemo dobro.

Pročitajte Savet Viktorije i Dejvida Bekama Jelena Đoković nikada neće zaboraviti, takve reči se pamte

Jelena Đoković otkrila je i da li kao roditelj pravi greške. To su, naravno, sasvim normalne stvari.

- Bilo bi ludo da kažem da ne grešim. Svaki dan grešim, sutra promišljam o tome, oprostim sebi milion puta... To je prirodno.

Komentari. (0)

Loading