Frano i Milena Lasić

Osvojio je tri decenije mlađu: Dok mu neki zavide, drugi mu se dive, a ona pored njega blista

Autor:

13.09.2024 21:10

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Frano i Milena Lasić zaljubljeni kao prvog dana



Iako je među njima razlika od 32 godine, Frano i Milena Lasić su srećan i usklađen par. Njihova ljubav, koja je ranije bila pod budnim okom medija upravo zbog razlike u godinama, danas ne izaziva ni najmanju sumnju.

Poznati Dubrovčanin ima impresivnu životnu priču. Njegova glumačka i muzička karijera, kao i život u Holivudu, prijateljstva sa slavnim i bogatim ličnostima, čine da izgleda kao da je proživeo nekoliko života u jednom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

Iza njega su tri braka, a već godinama uživa u srećnom braku sa Milenom, o kojoj govori sa oduševljenjem:

- Imam predivnu suprugu koju obožavam. Srećan sam i ona mi daje snagu.Trudio sam se da osvojim Milenu, jer sam uvideo da je jedna kvalitetna, draga i lepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja...

Pročitajte: Kako Frano Lasić gastronomijom osvaja žene

- Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima, oko svih bitnih životnih stvari.

Svojevremeno se šuškalo da su Suzana Mančić i on u romantičnom odnosu, što nikada ni jedno od njih nije potvrdilo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Frano je jako prijatna osoba, vedra i iskrena, lepo vaspitana, ne mangupira se, svestan je svog izgleda, on je privlačan muškarac, ali nije ženskaroš. Lako je voleti ga i biti prijatelj sa njim – rekla je Suzana.

S druge strane, supruga Milena je o svom izabraniku jednom prilikom rekla da su se povezali na dubljem nivou, kao i da im je međusobna sreća najvažnija.

Dalibor Danilović

 

Podsećamo, Frano i Milena Lasić su 2020. godine dobili sina Nikolasa, koji predstavlja krunu njihove ljubavi. A Milena je priznala da njihov naslednik više liči na nju:

– Kada pogledam slike kada sam bila mala, to je to, s tim što ima plave oči na tatu. Za sada primećujemo da sve oko sebe upija. Voli društvo, voli muziku, zabavu. Potrebno mu je vreme da procesuira svaki događaj, jer sve vrlo temeljno posmatra, i tu je na mamu. 

Pročitajte: Frano i Milena Lasić ekskluzivno za Gloriju predstavljaju sina Nikolasa - Praznici nas vraćaju u detinjstvo

Frano ima još troje dece kojima se ponosi: najstariji sin Janko živi u Minhenu, Luka je muzičar, dok ćerka Lina organizuje događaje u Kopenhagenu. 

Ovaj par je spoznao svoju ljubav i jasno pokazao da ne postoje granice kada je stvar srca u pitanju. 

Komentari. (1)

Loading