Oliver Mandić

Oliver Mandić posle dugo vremena u javnosti, sinoć se pojavio sa suprugom i ćerkom, i sve oduševio (foto)

Autor:

14.09.2024 09:15

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Oliver Mandić sa suprugom i ćerkom na crvenom tepihu



Sinoć je u Beogradu vlasnik "ružičaste televizije" Željko Mitrović svečano otvorio "Teatar Odeon", inspirisan najboljim svetskim pozorišnim scenama. Mnogo poznatih došlo je na premijeru njegove autorske predstave „Lu“, a veliku pažnju izazvao je i jedan čuveni muzičar.

Posle dugo vremena na crvenom tepihu pojavio se Oliver Mandić sa suprugom i ćerkom, i iznenadio prisutne.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Više se i ne sećamo kada smo čuvenog kantautora poslednji put videli u javnosti... Doveo je i porodicu, što je takođe mali presedan. Društvo su mu pravile supruga Maja i ćerka Hana Cola.

Legendarni Oli, koji je letos proslavio 71. rođendan, sa 22 godine mlađom Majom na ludi kamen je stao davne 2000. Deset godina kasnije svet je ugledala Hana, kruna ove velike ljubavi kojoj razlika u godinama očigledno ne smeta.

Pročitajte Mlađa je 22 godine, njihova ljubavna priča dostojna filma - Supruga Olivera Mandića danas izgleda ovako

Ni Oliver ni njegova supruga, koja je inače završila ekonomski fakultet, sinoć nisu skidali osmehe s lica.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Iz njihovog ponašanja bilo je jasno da su harmonična porodica, da se vole i divno slažu, a bili su i stilski usklađeni. Originalnim autfitima dominirala je crna boja.

Oliver Mandić sa suprugom i ćerkom izazvao je ogromnu pažnju na događaju, a moramo primetiti da ni posle svih ovih decenija nije odustao od zaštitnog znaka – marame oko glave i tamnih naočara.

Komentari. (0)

Loading