Miona i David

Miona Marković drugi put stala na „ludi kamen“, mladenci nikad originalniji, fešta do zore (foto)

Autor:

14.09.2024 11:31

Foto: Igor Đorđević

Foto: Igor Đorđević

Udala se Miona Marković, venčanje kao iz bajke



Udala se Miona Marković, i to drugi put.

Glumica je sudbonosno „da“ rekla režiseru Davidu Aliću, sa kojim se pred Bogom zaklela na večnu ljubav 13. avgusta prošle godine.

Instagram

 

Mlada je plenila u romantičnoj venčanici, dok joj je kosa bila u blagim talasima. Mladoženja je nosio belu košulju, crne pantalone i zeleni mantil od somota uz koji je upario sunčane naočare.

Nakon što su se zakleli na večnu ljubav, usledio je prvi ples uz omiljenu špansku pesmu. Na venčanju se okupilo dosta glumičinih kolega koji su uživali u fešti koja je trajala do sitnih sati.

Pročitajte Vatromet, skakanje u bazen, cveće i muzika - Miona Marković udaje se drugi put, zavirite na devojačko veče

Za dobru atmosferu pobrinula se mlada lično, lativši se mikrofona u jednom trenutku. Miona je suprugu otpevala pesmu Bisere Veletanlić „Zlatni dan“ i potpuno očarala zvanice.

Glumica je otpevala još nekoliko pesama, a potpuno oduševljenje nastalo je kada su došli trubači. Usledili su svadbena torta na četiri sprata, šampanjac i vatromet koji je zaokružio ovo veče.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Podsetimo, Miona Marković udala se prvi put 13. avgusta 2013. godine kada je upriličeno crkveno venčanje u mladoženjinom rodnom Pirotu.

Miona i David upoznali su se radeći na predstavi „Zlatni dan“ koju je on režirao, u kojoj je ona glumila.

Pročitajte Poreklo za ponos - Ovaj ugledni gospodin je otac Mione Marković (foto)

- Ona je hodajuće sunce. Kad sam je upoznao, rekao sam sebi da je ona jedino što mi je potrebno u životu, prosto isijava dobrotu.

Odlučio sam da je zaprosim uprkos svim preprekama, jer trebalo je prvo da se upoznamo, smuvamo, verimo. Tri godine kasnije došli smo i do svadbe - ispričao je jednom prilikom David za naš magazin.

Komentari. (0)

Loading