Princ Hari

Ovo niko nije očekivao: Vilijam i Kejt iznenadili Harija za 40. rođendan, a od kraljevske porodice dobio je još nešto

Autor:

15.09.2024 14:05

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Princ Hari slavi 40. rođendan



Iako poslednjih godina nisu u najboljim odnosima, sinovi kralja Čarlsa i princeze Dajane ponekad, u važnim prilikama, zakopaju ratne sekire. To se desilo i danas.

Princ Hari slavi 40. rođendan, a jedna od prvih čestitki stigla mu je od brata i njegove supruge.

Stephen Pond/Getty Images

 

„Želimo srećan rođendan vojvodi od Saseksa“, napisali su princ Vilijam i Kejt Midlton u storiju na zvaničnom Instagram nalogu Velsovih, uz Harijevu fotografiju.

Potez je, verujemo, iznenadio pristalice i jednog i drugog tabora. No, mnoge stvari su se promenile proteklih meseci, pre svega zbog bolesti kralja i princeze od Velsa.

Pročitajte Spremila je tortu, čekala ih je, a oni su joj slomili srce - Hari i Megan zadali kraljici Elizabeti bolan udarac pre smrti

Hari je čak i posetio oca kada je otkrio da se bori sa rakom, ali ga nismo videli na javnoj proslavi kraljevog rođendana. Kejt je, pak, prisustvovala cermoniji, iako je u tim trenucima još imala hemoterapije.

Instagram printscreen @princeandprincessofwales

 

Teško je prognozirati da li će i kada doći do primirja ili čak trajnog mira između kraljevske porodice u Londonu i „odmetnutih“ Saseksovih koji poslednjih godina žive u Kaliforniji.

A na današnji dan Hari dobija još nešto od Vindzorovih. Pošto je napunio 40 godina, iz kraljevskog fonda će na njegov račun leći 8,5 miliona dolara.

Pročitajte Neprijatna situacija na sahrani - Vilijam i Hari oči u oči, netrpeljivost se više ne može sakriti

To je Fondacija koju je osnovala njegova baka, kraljica Elizabeta, i namenila je deci i unucima. Ukupna vrednost je čak 90 miliona dolara, navode britanski mediji.

Komentari. (0)

Loading