Jelena i Duško

Ljubav se davno ugasila: Ovo je poslednja Jelenina fotografija koju je Duško objavio

Autor:

15.09.2024 21:05

Foto: Antonio Ahel ATA Images / AAABACA Abaca Press Profimedia

Foto: Antonio Ahel ATA Images / AAABACA Abaca Press Profimedia

Fotografija Jelene Karleuše na Duškovom Instagram profilu poslednji put je osvanula davno



Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića danas je za kratko vreme postao glavna tema u medijima. Sada već bivši supružnici nakon što su potpisali papire za razvod obratili su se javnosti.

Pop zvezda i fudbalski menadžer otkrili su da će sva zajednička imovina pripasti ćerkama Atini i Niki radi kojih su godinama pokušavali da spasu brak koji je bio na klimavim nogama. Trzavice u braku počele su davno, a fotografija Jelene Karleuše koja je objavljena na profilu tadašnjeg muža može samo podgrejati sumnje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Duškov Instagram profil pretežno je rezervisan za njegove poslovne poduhvate, ali s vremena na vreme mogu se naći fotografije sa ćerkama.

Za razliku od Atine i Nike, koje se na tatinim slikama mogu naći, fotografija njihove majke poslednji put osvanula je 2016. godine.

Pročitajte Duško Tošić se oglasio posle razvoda od Karleuše, poručio samo jedno

Pomenuta fotografija Jelene Karleuše sa ćerkama i mužem, koju možete pogledati OVDE, datira iz srećnih vremena, i ovekovečena je na jednom zajedničkom putovanju.

Porodica je tada boravila na odmoru, gde su uživali u plivanju sa delfinima, a Duško ovu fotografiju i dalje čuva na svom profilu.

Nekadašnji fudbaler danas se nakon bivše supruge oglasio i otkrio da o majci svoje dece misli sve najbolje.

"Poštovani mediji i prijatelji,

Nakon 16 godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje dece Jelene. Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosio na budućnost naše dece, što je nama najbitnije.

Sva naša zajednička nepokretna imovina, dogovorili smo se da pripadne našim ćerkama Atini i Niki.

Instagram

 

Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vreme sa našom decom kad god poželim i kad god sam u prilici.

Što se tiče Jeleninog i mog odnosa, normalno je da kada se razvod dešava postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana.

Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše dece.

Jeleni želim sve najbolje, i uvek ću biti tu za majku moje dece, kao i za svoju decu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas, da jedino naša deca budu centar našeg sveta kao što jesu“, zaključio je Tošić.

Komentari. (0)

Loading