Džej Lo i Ben Aflek

Filmski veleobrt! Dženifer Lopez i Ben Aflek se razvode, a ne mogu jedno bez drugog, uhvaćeni u izlasku (foto)

Autor:

16.09.2024 12:54

Foto: Monica Schipper/Getty Images

Foto: Monica Schipper/Getty Images

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo zajedno, razvod na čekanju



Kakav veleobrt u slučaju „Benifer”! Iako su, bar koliko smo obavešteni, papiri za razvod stigli do sudije, njih dvoje očigledno ne mogu jedno bez drugog.

Ovog vikenda Dženifer Lopez i Ben Aflek bacili su nas u rebus, jer sad baš i nismo sigurno da li bi ih trebalo nazvati „bivšim parom”.

Photo by Mindy Small/Getty Images

 

I paparaci, koji su ih snimili ispred hotela na Beverli Hilsu, bili su iznenađeni. Ubrzo se portalu PageSix javio izvor sa „ekskluzivnim izveštajem” da je priča (možda!) krenula drugim tokom.

Jer, usred glasina o razvodu, njih dvoje su se grlili i ljubili naočigled svih, a društvo su im pravila i deca, njegove ćerke i sin iz braka sa Dženifer Garner i njeni blizanci koje je dobila sa Markom Entonijem.

Pročitajte Sve je slutilo na kraj - Dženifer Lopez podnela papire za razvod, evo šta je prethodilo toj odluci

No, to ne mora ništa da znači. Aflek je i sa bivšom suprugom u odličnim odnosima, iako su se davno razveli, pa što ne bi bio i sa Lopezovom posle svega što su zajedno prošli?

Profimedia

 

Kada su napustili restoran, Garnerova je pokupila decu, a Lopezova je otišla sa Aflekom, njegovim kolima. Međutim, nisu bili raspoloženi.

Njegovo lice bilo je smrknuto, doduše kao uvek, dok je Džej Lo na suvozačkom sedištu u nekom trenutku napravila potez kao da briše suze. Da li pokušavaju da izglade situaciju?

Pročitajte Između dve Dženifer - Sa njom je Ben Aflek proslavio rođendan, napustila je njegovu kuću sa širokim osmehom

Američki mediji obavestili su svet da je ona podnela zahtev za razvod u avgustu, kao i da u dokumentima dostavljenim sudu stoji da su razdvojeni još od aprila.

Komentari. (0)

Loading