Jelena Karleuša

Jelena Karleuša otvorila dušu posle razvoda i otkrila da li će sa bivšim suprugom ostati u dobrim odnosima

Autor:

16.09.2024 14:05

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Jelena Karleuša otkrila kako se oseća posle razvoda i šta je dalje čeka



Dan posle saopštenja da je potpisala sporazumni razvod braka, jedna od najvećih muzičkih zvezda ovih prostora otvorila je dušu.

Jelena Karleuša otkrila je za Kurir Televiziju kako se oseća posle zvaničnog kraja ljubavne priče sa Duškom Tošićem.

ata images/M.M. Antonio Ahel

 

- Primetila sam da je, ne samo kod nas nego i u svetu, razvod ravan smrtnom slučaju u porodici, kao da je neko umro. Ali, kada je reč o Dušku i meni, ovo je samo papirološki. Emotivno i ljudski to se desilo mnogo, mnogo ranije.

- Osećam se odlično, a ne kao da je neko umro. U današnje vreme žena mora da čoveka svog života prvo vidi u ogledalu. Ako dovoljno voli i poštuje samu sebe, zračiće takvom jačinom da će je i partner voleti i poštovati - smatra popularna pevačica.

Pročitajte Karleuša se oglasila posle Duškove objave - Neću da ga psujem...

Na pitanje voditeljke da li je pročitala Duškovo saopštenje o razvodu, odgovorila je da joj neko poslao da vidi. On je, između ostalog, naveo i da želi da ostane u dobrim odnosima sa majkom njegove dece. Ali...

F.S./ATAImages

 

- Ja Duška odlično poznajem, znam kako misli i kako diše, odrastao je uz mene... Dobri odnosi? Sad je kasno za takvu vrstu pisanja. To da nikad nije kasno je priča za malu decu. Vrlo je kasno nekad.

- Jako sam tolerantna, mogu mnogo da izdržim, ali sve ima granice, pa i kada je reč o muško-ženskim odnosima. Trajalo je ovoliko zbog mene. Uvek traje zbog žene, nikada zbog muškarca, jer žene su te koje guraju - objasnila je.

Arhiva HELLO!

 

- Čemu dobri odnosi kada se ubije sve što je činilo jedan brak? Kao javna ličnost, pokušavala sam da pokažem lepšu stranu svog života, jer je moj posao da pričam bajke, a ne da govorim istinu. Ja sam odlučila, ja sam ga birala, ali jednom kada se preseče, to je kraj.

Pročitajte Ljubav se davno ugasila - Ovo je poslednja Jelenina fotografija koju je Duško objavio

Jelena Karleuša otkrila je još nešto o bivšem suprugu, što je mnoge možda i iznenadilo. I bila je odlučna:

- Kada je reč o Dušku, kada bi neko na bilo koji način njega pokušao da povredi, da ga ugrozi, morao bi prvo da pređe preko mene.

Komentari. (0)

Loading