Jovana Joksimović

Jovana Joksimović izjasnila se o jednoj od udarnih tema ovih dana i otkrila da li će poslati sina u vojsku

Autor:

16.09.2024 15:30

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Jovana Joksimović otkrila da li će poslati sina u vojsku



Ovih dana ponovo je aktuelna priča o služenju redovnog vojnog roka. Neki se sa vraćanjem vojne obaveze slažu, drugima baš i nije po volji, a i mnoge javne ličnosti izjasnile su se o toj gorućoj temi.

Tako je Jovana Joksimović otkrila da nema ništa protiv da joj sin ide u vojsku, međutim, ne smatra da je to i vaspitna ustanova.

Miloš Nadaždin

 

- Ja bih stvarno volela da svi budemo ponosni na našu državu i nemam ništa protiv da mi sin ide u vojsku, odmah da vam kažem. Ja sam jedna od tih majki – rekla je voditeljka u Jutarnjem programu na K1.

- Ali, smeta mi kada čujem da je vojska vaspitna ustanova. Mislim da mog sina, ako ga nismo vaspitali muž i ja, vojska ga sigurno neće vaspitati.

Pročitajte Lepe vesti iz doma Jovane i Željka Joksimovića, povod za slavlje nije mogao biti veći!

Na njene reči nadovezao se gost emisije, advokat Perović.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

- Vojska jeste vaspitna ustanova, vaspitava vojnike, bilo devojčice ili dečake, osim sina Jovane Joksimović, njega su vaspitali roditelji – našalio se advokat, a Jovana nije izdržala da se ne nasmeje.

Jovana i njen suprug, kantautor Željko Joksimović, u aprilu 2014. dobili su sina Kostu, a tri godine kasnije, u oktobru, lepa voditeljka na svet je donela i bliznakinje Anu i Srnu.

Komentari. (0)

Loading