Branislav Lečić

Sve se odigralo munjevitom brzinom: Lečić ostao bez svesti i izgubio kontrolu nad vozilom, evo kako se sada oseća

Autor:

16.09.2024 20:00

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Javnost je ostala zatečena informacijom da je Branislav Lečić imao udes



Poznati glumac Branislav Lečić (69) doživeo je juče saobraćajnu nezgodu na najprometnijem beogradskom mostu "Gazela", kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bankinu.

Loši vremenski uslovi i nagla promena pritiska doprineli su incidentu, a glumac je potvrdio da mu se tokom vožnje zavrtelo u glavi. Vest da je Branislav Lečić imao udes izazvala je zabrinutost i šok, sluteći na najgore. Nakon nesreće, Lečić je odmah prevezen u Urgentni centar, gde su lekari obavili sve potrebne preglede.

Boško Karanović

 

- Kao da mi je svest otišla na trenutak. Izgubio sam kontrolu nad vozilom, a vreme je bilo loše, padala je kiša. Udario sam u bankinu, ali najvažnije je da niko drugi nije povređen. Povredio sam samo lakat leve ruke, ali ništa ozbiljno – izjavio je glumac iz bolnice.

Pročitajte: Branislav Lečić doživeo saobraćajnu nezgodu, hitno prevezen u Urgentni centar

Lečićev lekar je potvrdio da je do vrtoglavice došlo usled problema sa pritiskom, što nije retka pojava u ovakvim vremenskim uslovima. 

- Dobro sam, Bogu hvala, sve je sada u najboljem redu. Insistirali su iz Hitne da obavimo sve preglede, još sam ovde, i dobro sam. Izgubio sam na trenutak kontrolu nad vozilom, pa sam udario u bankinu, na Gazeli se sve dogodilo. Trenutak nepažnje, bilo je i klizavo. Ali sada je sve u redu - rekao je glumac.

Pročitajte: Kriv sam za oba razvoda - Branislav Lečić potpuno iskren, evo zbog čega se gorko kaje

Srećom, sve povrede su brzo sanirane, a glumac se dobro oseća. Povrede nisu ozbiljne i glumca očekuje brz oporavak.

Lečić je zahvalan što u nesreći nije bilo teže povređenih i što se sve završilo bez većih posledica. I dalje je pod nadzorom lekara, ali naglašava da je sada sve u redu.

Komentari. (0)

Loading