Amal i Džordž

Džordž i Amal ne snalaze se u kuhinji, a njihova deca imaju poseban jelovnik: Ova dama ispunjava im sve zahteve

Autor:

17.09.2024 14:25

Foto: Joe Maher/Getty Images

Foto: Joe Maher/Getty Images

Džordž i Amal Kluni otkrili kako se hrane njihova deca



Holivudski srcelomac ima mnogo talenata, to svi znamo, ali za jedno ipak nije rođen - kuvanje mu je slaba tačka. Ni njegova lepa supruga nije neka vrsna kuvarica, kako je jednom rekao u šali.

No, bar u kuhinji ne moraju da se svađaju ko će voditi glavnu reč. Pričajući o zajedničkom životu, Džordž i Amal Kluni otkrili su i kako se hrane njihova deca.

Cindy Ord/Getty Images

 

Slavni par ima sedmogodišnje blizance Elu i Aleksandera koji, hvale se roditelji, uopšte nisu izbirljivi kada je o hrani reč. To potvrđuje i njihova kuvarica.

Dovoljno je reći njeno ime – Vivijana Frici. Da, Italijanka je, i samim tim u njeno kulinarsko umeće ne treba sumnjati. Džordž ju je upoznao u jednom od naselja na jezeru Komo, gde ima vilu, i od 2013. je zaposlena u njegovom domu, odnosno kuhinji.

Pročitajte Amal je lepa, uspešna, zgodna, ali Džordž tvrdi - Samo neka ne kuva, svi ćemo umreti

Na repertoaru su uglavnom mediteranska jela i ona sa italijanskim “poreklom”, koja svi u porodici obožavaju, deca naročito.

Vivijana je svojevremeno ispričala za “People” kako to izgleda kada Ela i Aleksander dođu “u inspekciju” da vide šta se sprema za ručak ili večeru.

Annalisa Ranzoni/Getty Images

 

“Kada im se dopadne neko jelo, stave svoje male prste na obraze, nasmeše se i izgovore: mmm...”, rekla je sinjora Frici uz osmeh.

Džordž i Amal Kluni otkrili su da je toliko sjajna da njihovi prijatelji radije dolaze kod njih na večeru nego što idu u ekskluzivne restorane na jezeru.

Pročitajte Taman kad su pomislili da ih niko ne gleda... Amal i Džordž uhvaćeni na delu u luksuznom hotelu

Deca Klunijevih najviše vole jela od lososa, rižoto sa paradajzom, rikotu sa malinama, a često se na trpezi nađe i pica oko koje se, naravno, okupi cela porodica.

Glumac je priznao da je uzalud da on i njegova supruga uzimaju lekcije iz kuvanja. Nema ni potrebe jer je "chef" Vivijana savršena. “To bi bilo kao kada biste kita učili da leti”, našalio se Džordž.

Komentari. (0)

Loading