Sanja Vučić

Mama je bila vođa radova, oštetilo me, ali vredelo je svaku paru: Sanja Vučić više neće nikome da plaća kiriju

Autor:

17.09.2024 18:40

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Porodica i prijatelji su presrećni, Sanja Vučić kupila stan



Popularna pevačica Sanja Vučić (31) nedavno je kupila stan u samom srcu Beograda, a za medije je prvi put otvorila vrata svog novog doma.

Sanja je otkrila kako se oseća sada kada konačno ima svoj prostor i kako je podnela proces uređenja. Pevačica je priznala da se još uvek privikava na činjenicu da je vlasnica ovog luksuznog stana. 

Screenshot Youtube/@Bliconline1

 

Sanja Vučić kupila je stan i završila sa seljakanjem i iznajmljivanjem. Ništa lepše nego imati svoj krov nad glavom. Pevačica je presrećna i ne krije zadovoljstvo jer je ostvarila bitan cilj u životu.

- Promenila sam deset stanova u Beogradu i i dalje mi je čudno da ne moram da plaćam kiriju. Radila sam vredno da bih ovo ostvarila, a sada mogu da kažem da je vredelo svake pare - izjavila je Sanja kroz osmeh.

Screenshot Youtube/@Bliconline1

 

Iako je prezadovoljna finalnim izgledom svog stana, Sanja priznaje da nije bila sama u procesu uređenja. 

Porodica pritekla u pomoć 

- Nisam baš kreativna kada je reč o dizajnu enterijera, pa sam imala pomoć stručnjaka. Mama je bila vođa radova i insistirala na svakom detalju. Bila je vrlo zahtevna prema saradnicima, ali je sve ispalo onako kako smo želeli - rekla je Sanja.  

Pročitajte: Vreme je za ovakve stvari - Sanja Vučić oduševila vestima, svi joj čestitaju

Stan je uređen po sistemu 'ključ u ruke', što znači da su stručnjaci osmislili svaki detalj, dok je ona imala završnu reč u odabiru nameštaja i dekoracije.

Omiljeni deo stana je muzički kutak

Za Sanju, najvažniji deo stana je muzički kutak, gde je smestila svoje instrumente.  

Screenshot Youtube/@Bliconline1

 

- Ovo je najlepši deo mog doma. Tu su klavir, dve gitare, i moja prva gitara, koju planiram da poklonim nekom ko tek počinje da svira - započela je priču Sanja i dodala:

- Klavir je bio bele boje, a ekipa koja je radila stan je 'presvukla' klavir i na držač za note je stavila moj nadimak. 

Pročitajte: Više ga ne krije - Sanja Vučić prvi put u javnosti sa dečkom, kakav frajer!

Iako je sada vezana za Beograd, Sanja nije zaboravila svoje korene. Često razmišlja o povratku u rodni Kruševac, pogotovo kada se radi o planovima za budućnost.  

Screenshot Youtube/@Bliconline1

 

- Moj brat i ja planiramo da pokrenemo zajednički biznis, i to bi moglo da uključuje i medije. Takođe, verujem da bi bilo lakše odgajati decu u manjoj sredini poput one u kojoj sam odrasla - iskrena je Sanja, dodajući da se srce ponekad deli između dva doma, Beograda i rodnog grada.

Pročitajte: Natrontala se - Sanja Vučić iznenadila izdanjem sa plaže

Sanja jeste mlada umetnica ali je do sada učestvovala na značajnim projektima, stekla popularnost, izgradila ime i zahvaljujući autentičnom nastupu pronašla sigurno mesto, kao izvrstan muzičar, na domaćoj sceni. 

Komentari. (0)

Loading