Jelena Karleuša

Atina i Nika se najviše raduju: JK progovorila o bebi

Autor:

18.09.2024 16:15

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Izjava Jelene Karleuše oduševila fanove



Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića proteklog vikenda uzdrmao je domaću javnu scenu.

Pevačica i fudbalski menadžer okončali su 16 godina dug brak, a na tu temu pop zvezda govorila je u „Jutarnjem programu“ na TV Prva, kada je izjava Jelene Karleuše privukla dosta pažnje.

Kurir TV printscreen

 

Jelena je otkrila da su je ćerke Atina i Nika dugo savetovale da se razvede od njihovog oca, ali da je ona to izbegavala dok one ne prođu najosetljiviji tinejdžerski period, budući da je i sama dete razvedenih roditelja.

- Ja sam čekala da Atina i Nika prođi taj krizni period puberteta. Jer je meni bilo teško kada su se moji razveli malo pre toga. Moja deca su toliko u kući toga videla. Shvatila. Shvatila da tata ne voli mamu i pričale mu da mama treba da se razvede od tate.

Pročitajte Izjava Jelene Karleuše podigla dosta prašine, evo da li bi se pojavila u Cecinoj emisiji

- Tata nije pričao na tu temu. Moje ćerke pričaju sa mnom. Tata nije bio tu, igrao je fudbal po belom svetu. Mama je vaspitala. Deca ne treba da budu izgovor za loš brak.

Jer u lošem odnosu pate i deca. Dobri odnosi posle braka... Ja ne mogu da se foliram. Trebalo je da budu dobri odnosi u braku. Trebalo je da daš sve na svetu da ja budem srećna u braku. Posle braka neko će se drugi potruditi. Trebalo je da budu dobri odnosi u braku.

Ispričala je Jelena u pomenutoj emisiji, pa dodala da je spremna za treću bebu.

- Meni dva deteta nisu pokvarila liniju. Ne mislim da bi treće dete pokvarilo. Mislim da bi Atina i Nika bile jako srećne, pošto su dve devojčice. Da im mama rodi sina. Ja sam jako zdrava, prava. Kada sedne taj neki on pored mene i kaže ja sam sa njom...

 

 

- Ja ću sada pričati o nekom muškarcu samo kada bude 300% pored mene, iza mene. Samo onaj ko me bude voleo ovakvu kakva jesam. Bez da mi traži da izmenim rečenicu u tekstu, da izmenim autfit.

Želim da se ponosi sa mnom. Da me ne menja. Da se pohvali sa mnom. Kada se desi takav, ja ću javno pričati o njemu - zaključila je pevačica.

Komentari. (0)

Loading