Una Grbić

Tek joj je 22: Ćerka Vanje Grbića učinila ga je najponosnijim, sreću odmah podelio sa svetom

Autor:

18.09.2024 18:46

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Ćerka Vanje Grbića tatu je učinila ponosnim, odbojkaš se odmah pohvalio



Ćerka Vanje Grbića Una krenula je tatinim stopama. Mlada sportistkinja počela je da niže uspehe u odbojci, a njeno najnovije dostignuće ponosni tata je podelio na Instagramu.

Naime, ćerka Vanje Grbića sledeće godine odbojkašku karijeru nastavlja na koledžu u Americi. Una će se u Kentakiju pridružiti svom novom timu u avgustu, spremna da da svoj doprinos dok se takmiče za titule na Svetskom prvenstvu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kao dete iz porodice odbojkaških asova, oca Vladimira i strica Nikole, obojice olimpijskih šampiona, nema sumnje da će Una u ovom sportu dostići veliku uspeh.

Vladimir Grbić osim Une u braku sa suprugom Sarom dobio je još troje dece, Inu, Milu i Lazara, koji su njegov najveći uspeh.

Pročitajte Vanja Grbić se oglasio nakon velikog gubitka - Večna slava i hvala

- Bogu hvala, imam veliku sreću da sam našao osobu sa kojom mogu da gradim ono što se zove zdrava porodica. Fenomenalno funkcionišemo, radimo sve po primeru, naša deca imaju na koga da se ugledaju. Porodica je naš mir i sreća najveća ' izjavio je svojevremeno Vanja.

Takođe, Vanja i Sara poznati su kao jedan od najskladnijih parova među poznatima, a o svojoj supruzi u više navrata govorio je sa velikim poštovanjem i ljubavlju.

 

 

- Šta je žena koja zaslužuje olimpijsku zlatnu medalju? Kako biste nazvali nekoga ko u 21. godini zagrli jedan novi život, spreman je da svoje želje i ideje skloni sa strane zato što želi da svojoj porodici pruži sve?

Tačka. To je za mene kao čoveka vrh. Drugo su samo priče. Supruga me je prevarila u cvetu mladosti. Ja sam imao samo 31 godinu, a ona iskusna sa 21.

Komentari. (0)

Loading