Zlatan Ibrahimović

Pitao sam je, ali... Zlatan Ibrahimović otkrio zašto sa majkom svoje dece nikad nije stao pred matičara

Autor:

19.09.2024 10:51

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović otkrio zašto se on i Helena Seger nikad nisu venčali



Kada su se upoznali, ona je već bila vrlo uspešna, poznata i bogata. On je imao 20 godina i nije je impresionirao na prvi pogled. Ipak, bio je uporan. Isplatilo se, jer njihova ljubavna priča traje više od dve decenije.

Gostujući kod Pirsa Morgana, Zlatan Ibrahimović otkrio je ne samo kako je upoznao svoju životnu saputnicu Helenu Seger, već i zbog čega se nikad nisu venčali.

Photo by Rudy Carezzevoli/Getty Images

 

Zapravo, slavni fudbaler zaprosio je lepu Šveđanku, ali... Odbila ga je.

Na pitanje voditelja šta se dogodilo, Zlatan je kroz osmeh rekao da je odgovor druge strane bio „ne”. Bilo je to pre nekoliko godina.

Pročitajte Gazi petu deceniju, a i dalje se okrećemo za njim - Tajna apolonskog izgleda Zlatana Ibrahimovića krije se u ovoj namirnici

- Rekao sam joj: „Posle 20 godina, zaslužuješ da budeš udata za mene”. Odgovorila je: „Nemam potrebu da budem udata za tebe da bih bila sa tobom”. Ona je jaka. Ona je veoma jaka.

Profimedia

 

Da li je moguće da je neko odbio jednog od najpopularnijih sportista svih vremena, koji važi i za velikog šmekera? Dešava se...

- Ne moram da pobeđujem sve vreme. Mislim da je to bilo kul – objasnio je Ibrakadabra.

Pročitajte Kuća Zlatana Ibrahimovića nekad je bila crkva, 10 miliona evra dao je za renoviranje (video)

Ipak, neće ponovo pokušavati da je zaprosi. Zlatan Ibrahimović otkrio je i zbog čega.

- Imala je jednu šansu, neće dobiti drugu. Ali ima dva momka, to je veća stvar nego da je udata za mene – rekao je u svom duhovitom stilu.

 

Komentari. (0)

Loading