Rada i Milan

Rada Manojlović konačno otkrila zašto je raskinula s Milanom: Ta strast koja se probudila bila je konfuzna

Autor:

19.09.2024 13:10

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Instagram

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Instagram

Rada Manojlović i Milan Stanković o raskidu nikada nisu želeli da govore



Važili su za jedan od najlepših estradnih parova, a za njihovu ljubav navijala je cela Srbija. Rada Manojlović i Milan Stanković o raskidu nisu puno pričali, tako da je razlog njihovog skladnog odnosa dugo ostao misterija za javnost.

Pevačica se nedavno prisetila vremena kada je bila u vezi sa Milanom i naglasila da su ostali u dobrim odnosima, uprkos teškom rastanku,

Antonio Ahel/ATAImages

 

- On je meni bio sve. Mislila sam da ćemo ostati zajedno do kraja života. Bili smo pet godina u vezi, živeli zajedno, i mnogo smo se voleli – izjavila je pevačica.

Iako su raskinuli, naglašava da za kraj njihove veze ne krivi ni sebe ni Milana. 

- Raskid je bio užasan, ali nikada se nismo udaljili. Sve je bilo u redu do poslednjeg dana. Međutim, možda sam svojim ponašanjem napravila grešku – izgubila sam osećaj da je on muškarac, postala sam više kao majka u toj vezi - dodala je Rada u izjavi za Srbija Danas.

Pročitajte: Rada Manojlović ogolila dušu - nedostaje mi moj Milan, sve je kao prvog dana

Otvoreno je govorila o svojoj emotivnoj dilemi koja je dovela do prekida. Naime, zaljubila se u drugog muškarca, košarkaškog skauta Momira Gajića, što je označilo kraj veze sa Milanom. 

Antonio Ahel/ATAImages

- Desilo se da sam se zaljubila u drugog, iako nisam ni znala da je moje srce slobodno za nekog drugog. Borila sam se sa sobom, bilo mi je jako teško. Ta strast koja se probudila bila je konfuzna, ali nisam mogla da se borim protiv nje - priznala je Rada.

Pročitajte: Ljubavni uzleti i brodolom - Milan je čudo, ne treba mi baja

Pevačica je istakla da njeno ponašanje i zahladneli odnosi s Milanom nisu mogli ostati sakriveni jer, kako sama priznaje, to se na njoj vidi. Osvrnuvši se na bivšu ljubav, priznala je da su je strasti nadvladale, ali se ne kaje jer svaka veza donosi novo iskustvo.

Komentari. (0)

Loading