Mirna i lekovita oaza: Kejt i Vilijam pokazali kuću u živopisnoj provinciji, evo gde su pobegli od svih (foto)

Autor:

19.09.2024 14:20

Foto: Instagram screenshot @princeandprincessofwales

Foto: Instagram screenshot @princeandprincessofwales

Kejt Midlton i princ Vilijam pokazali kuću u kojoj provode najviše vremena



U leto 2022. godine Kejt Midlton i princ Vilijam preselili su se u Vindzor, dvorski kompleks nadomak Londona. Odluka je bila mudra: mir, priroda, cvrkut ptica, normalan porodični život... U prestonicu su odlazili samo kada bi ih obaveze na to naterale.

Kao da su znali kakvo će im utočište ovo mesto postati već od januara 2024, kada je supruga budućeg britanskog kralja saznala da ima kancer... Dva meseca kasnije, bolnu istinu saopštila je i svetu.

Instagram screenshot @princeandprincessofwales

 

Palatu Kensington u srcu Londona zamenili su Adelejd kotidžom, kako bi bili bliže tada veoma bolesnoj kraljici Elizabeti.

Ona je preminula nekoliko nedelja kasnije, ali njen unuk odlučio je da sa porodicom ostane u Vindzoru.

Pročitajte Kejt Midlton otkrila da je završila sa hemoterapijom - Poslednjih devet meseci bili su izuzetno teški za sve nas

U poslednjoj objavi, u kojoj smo videli jednu idiličnu porodičnu priču, nastalu tokom letnjeg odmora, Kejt je objavila lepu vest – da je završila sa hemoterapijom.

Tom prilikom pružila nam je i kratak „uvid” u njihovu rezidenciju u Norfoku, koja se zove Anmer hol. Nalazi se na kraljevskom posedu Sandringam.

PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia

 

Grandiozna kuća u džordžijanskom seoskom stilu sagrađena je 1802. godine, na samom početku 19. veka. Imanje je nekad pripadalo porodici Koldam, a onda ga je 1898. kupio kralj Edvard VII, sin kraljice Viktorije. Od tada je u vlasništvu dinastije Vindzor.

Sve do 1990. koristio ga je vojvoda od Kenta, brat od strica kraljice Elizabete. Vilijam i Hari često su dolazili u Anmer hol kada su bili deca.

Pred „venčanje decenije” 2011. godine, kada je Kejt zvanično postala član kraljevske porodice, Elizabeta im je dodelila titule vojvode i vojvotkinje od Kembridža, ali i ovu rezidenciju kao svadbeni poklon.

Instagram screenshot @princeandprincessofwales

 

Kako navodi “Town & Country”, par je potrošio više od dva miliona dolara na renoviranje enterijera. Razumljivo, budući da su posle rođenja princeze Šarlot počeli mnogo više vremena da provode u Norfoku.

Anmer hol tako im je postao druga kuća, a proteklih meseci i prva. Moglo bi se reći da sada zvanično žive u Sandringamu.

U video-snimku koji su pre nekoliko dana objavili na zvaničnom nalogu na Instagramu vidi se koliko Kejt Midlton i princ Vilijam uživaju u intimnim porodičnim trenucima.

Upijaju svežinu prirode prelepe engleske provincije, trče po šumama i njivama sa decom, a dvorište i vrtovi koji okružuju Anmer hol izgledaju kao da su izašli iz neke bajke.

Instagram screenshot @princeandprincessofwales

 

Posebnu notu priči daje retro režim u kojem je napravljen spot.

Tu su i kadrovi iz kuće, dok za stolom u trpezariji igraju karte sa Kejtinim roditeljima Kerol i Majklom. Prostorija je uređena u boho stilu, koji princeza očigledno preferira.

Pročitajte Da, to je bila ona, trčala je sa decom po blatu - Kejt Midlton iznenadila posetioce Festivala u Norfoku

Iako kadar traje par sekundi i gubi nam se iz vida dok trepnemo, može se primetiti da ima mnogo drvenih detalja. Jer, drvo diše i „živo” je, a cela porodica se trudi da živi u skladu sa prirodom.

 

Komentari. (0)

Loading