Marina Tucaković

Tri godine otkako je nema: Ovu pesmu Marina Tucaković napisala je nakon svađe sa Futom, svaka reč je autobiografska

Autor:

19.09.2024 21:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pesma Marine Tucaković nastala je nakon svađe sa suprugom, postala je veliki hit



Danas se navršilo tačno tri godine otkako nas je zauvek napustila legendarna Marina Tucaković.

Najpoznatiji tekstopisac na ovim prostorima iza sebe je ostavila velike hitove, a pesma Marine Tucaković za koju mnogi kažu da je jedna od najlepših nastala je posle svađe sa suprugom Aleksandrom Futom Radulovićem.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Neretko se čekalo da se snimanje albuma nastavi kada se dvojac pomiri - otkrio je svojevremeno Aca Lukas u otvorenom pismu koje je uputio nekadašnjem saradniku Aleksandru Raduloviću sa kojim je prošle godine vodio medijski rat.

Priču o svađama i pomirenjima između dvoje supružnika svojevremeno je potvrdila i Ana Bekuta. Folk zvezda ispričala je kako je nastala pesma “Zlatiborske zore”, koju je objavila 1996. godine.

Pročitajte Pre tačno 14 godina ta noć promenila je sve u Jeleninom životu, Duško je stajao pored nje, Karleuša nije verovala svojim očima

Tekst je napisala pokojna Marina inspirisana upravo svojom ljubavnom pričom.

- Marina i Futa su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru. Tako su nastali stihovi: „Opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al' neću sitnice“ - otkrila je Ana u emisiji "Ekskluzivno".

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bekuta je takođe istakla da je upravo zahvaljujući pesmama Marine Tucaković ona ostvarila tako uspešnu karijeru.

Podsetimo, Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. godine, nakon dugogodišnje bitke sa opakom bolešću. Ona je sahranjena na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Radulovića, koji ih je prerano napustio u 24. godini.

Samo 15 meseci kasnije pored majke i brata sahranjen je Marinin drugi sin Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Komentari. (0)

Loading